Agresszív kutyát miért ne lehetne bezárni azokon a hétvégéken amikor ott vannak az unokák?
Több alkalommal is megkapta már a tesóm gyerekeit. A bezárás szoba sem jöhet én pedig nem vagyok hajlandó oda engedni őket amíg nincs 6 lakat alatt.
Mi baja lenne ha 2-3 napra be van zárva. Már az állatorvos is mondta neki, hogy nem lesz semmi bajuk, de csak nem. Tesóm néven van a kutya most azt mondta ha anyuék orvoshoz mennek jovoheten elviszi. Én nem akartam ezt, de ha nem hajlandó bezárni és unokázni akár nem nagyon van más választásunk. Szerintetek?
Fúj, de undorító ganék vagytok mindketten!
Kell az ingyen bébiszitter és elviszitek titokban anyátok kedvencét, hogy tudjon vigyázni a kölkökre.
Kb addig tudnálak ütni mindkettőtöket,amíg mozogtok.
Ha az én kutyámat vinnék így el, akkor az életben nem látnának a gyerekeim. Kötnék egy eltartási szerződést valakivel, hogy örökölni se örököljenek utánam.
És főleg a sunyi, sumák intézkedés, meg a zsarolás miatt. Gusztustalanok vagytok mindketten. Ahelyett, hogy segítenétek megoldani a problémát, hogy maradhasson a kutya, beadjátok a menhelyre, mert nektek úgy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!