Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Agresszív kutyát miért ne...

Agresszív kutyát miért ne lehetne bezárni azokon a hétvégéken amikor ott vannak az unokák?

Figyelt kérdés

Több alkalommal is megkapta már a tesóm gyerekeit. A bezárás szoba sem jöhet én pedig nem vagyok hajlandó oda engedni őket amíg nincs 6 lakat alatt.

Mi baja lenne ha 2-3 napra be van zárva. Már az állatorvos is mondta neki, hogy nem lesz semmi bajuk, de csak nem. Tesóm néven van a kutya most azt mondta ha anyuék orvoshoz mennek jovoheten elviszi. Én nem akartam ezt, de ha nem hajlandó bezárni és unokázni akár nem nagyon van más választásunk. Szerintetek?

2019. jan. 17. 14:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%

Fúj, de undorító ganék vagytok mindketten!

Kell az ingyen bébiszitter és elviszitek titokban anyátok kedvencét, hogy tudjon vigyázni a kölkökre.

Kb addig tudnálak ütni mindkettőtöket,amíg mozogtok.

2019. jan. 18. 08:26
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Ha az én kutyámat vinnék így el, akkor az életben nem látnának a gyerekeim. Kötnék egy eltartási szerződést valakivel, hogy örökölni se örököljenek utánam.

És főleg a sunyi, sumák intézkedés, meg a zsarolás miatt. Gusztustalanok vagytok mindketten. Ahelyett, hogy segítenétek megoldani a problémát, hogy maradhasson a kutya, beadjátok a menhelyre, mert nektek úgy jobb.

2019. jan. 18. 08:29
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyom felháborító hogy milyen egy ostoba féreg vagy. Bár ha jobban végiggondolom, lehet annak a kutyának jobb is lenne ha elvinnétek és többet sose kellene a közeledben lennie. Csak anyukádékat sajnálnám, valószínűleg neked fogalmad sincs róla milyen érzés szeretni egy kutyát. Arról nem is beszélve hogy milyen érzés elveszíteni. Mérhetetlenül idióta vagy, suttyó és féreg.
2019. jan. 18. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!