SOS! Fagyállót evett a kutya!?
A mentős vagyok.
Most írok utoljára a GYIK állatos rovatába.
Nem sértődtem meg, csak értetlenkedem. Például rajtad kérdező. A kutyád veszélyben, segítséget kérsz. Segítek. Erre nem is tudod eldönteni, hogy a válaszom jó-e vagy sem. Akkor minek kérdezel? Aki szintén nem ért a témához, az meg minek jelenti a válaszom, ha ő sem ért hozzá? És a moderátor, ő minek törölget, ha ő is hülye egy adott témához?
Én nem értek a számítógépekhez, nem is mentem még soha a számítógépes rovatba és kezdtem tanácsokat osztogatni ott.
Sziasztok!
Nem tanácsot kértem, hiszen írtam hogy megyünk az orvoshoz. Mikor olvastam a válaszodat már kocsiban ültünk. A kérdésem az volt hogy ha egy órán belül eljutunk orvoshoz túléli-e. De ha ezen fennakadsz hát jó, te bajod, tényleg nem tudok erre mit mondani.
A kutyus jól van, nemrég hoztunk haza :))))
ma 11:19
Ne légy ennyire érzékeny.
A kérdező nem éppen nyugalmi állapotban olvasta a beírásodat. Nyilván nem analizálta minden szavát a válaszodnak.
"Túl fogja élni? :( mennyi idő míg már nincs esély? "
Egyébként is maga a kérdés így szólt.
Nem tudom a mentős milyen mentős, de ha emberi, tudtommal az ember anatómiája nem egyezik a kutyáéval. Szerintem mindent megtett, válaszolta azt amit o tud, azon mar nem kell fennakadni ha valaki nem tudja hova rakni a válasz jelentőségét, és végképp nem kell megsértődni. A kérdező eléggé frusztrált volt, teljesen érthető hogy komoly választ var, es nem tudta eldönteni a válasz mennyire komoly, tekintve hogy tenyleg eléggé fura megoldás kutyának alkoholt adni, akkor is ha az a helyes.
A két élőlény különbségét pedig az is mutatja, hogy tejet tenyleg tilos mérgezés eseten kutyának adni.
Szoval nem kell nagy dobra verni, a lényeg hogy időben beértek, a kutyus jól van, es a gazdi is megnyugodott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!