SOS! Fagyállót evett a kutya!?
Segítenétek!!!
Én voltam az 1. válaszoló, leírtam a kérdezőnek, hogy mit kell tenni, hogy megmentse a kutyája életét, erre törölve lett a válaszom. De miért is???
Egy volt mentős.
45% úgy beszélsz, mintha kitöltötte volna a fagyállót a kutya tálkájába és felitatta volva vele. Tudsz olvasni? idézem: "Kiborult a fagyálló és belenyalt a kutya"
Azért nem való neki kutya, mert nem ül a hátán a nap 24 órájában? Láttál már kutyát közelről? Te debil.
A mérgezést szenvedett kutyák és macskák gyógykezelését mielőbb el kell kezdeni, mert a kezelés kimenetelét az eltelt idő nagyban befolyásolja. A méreg felvételétől számított 8 órán belül még kedvezőek lehetnek az állat életkilátásai. Sok esetben még lehet segíteni. A kialakult veseelégtelenség fázisában azonban már óráról-órára romlanak az esélyek.
Mit tehetsz otthon?
"Elsősegélyként tömény szeszesital itatása"
(állatorvossal való egyeztetés után!) segíthet, mivel az alkoholt és az etilénglikolt ugyanaz az enzim bontja le a szervezetben. Ilyenkor az alkohol valóban "orvosság" lehet.
Rögtön a baleset után tömény, erős alkoholt kellett volna vele itatni. Vodka, pálinka.
Nagyon szurkolok a kutyusnak, mielőbbi jobbulást!
16.-nak. Igen, ezt írtam, csak nem fejtettem ki.
15.-nek. Ha valaki kérdez, és nem érti a választ, és nem tudja, hogy jó-e, akkor minek kérdez???
Nem érdemes segíteni itt senkinek.
Szorítok!🤞🏻 Mi lett a kutyussal?
Bárcsak minden kutyának ilyen gazdija lenne, hogy rögtön viszi orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!