A kutyám lehet, hogy fagyállót ivott! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Van egy kis németjuhászom,aki lehet hogy ivott fagyállót.Az üvegben nagyon kevés volt és csak a kupakot rágta.30kg ez a kiskutya.Pár csepp is árt neki?2016. márc. 28. 13:48
1/8 anonim válasza:
Figyeld a tüneteket: bágyadtság, nyáladzás, hányás, dülöngélés. Ha bármelyiket észreveszed, azonnal doki!
2/8 anonim válasza:
Ha 30 kiló, akkor gondolom, nem kiskutya... most csak a kupakot rágta? Akkor nem hiszem, h baja lett. De könyörgöm, ne hagyj előtte ilyeneket! Mert nagyon gyorsan elpusztulhat tőle.
3/8 anonim válasza:
VIDD DOKIHOZ!
És készülj,fel rá,hogy...
4/8 anonim válasza:
Ha fagyállót ivott csak egy nyalásnyit is akkor kevés az esélye,hogy túléli.Nagyon mérgező.
Az én malamutom belenyalt,(láttam ,azonnal hívtam az állatorvost),de nem volt otthon és azt mondta ,hogy vegyem meg a legerősebb alkoholt amit kapok a boltba,és azt itassam a kutyával.Akkor van esélye,hogy túlélje.
Túlélte szerencsére.
Még évek múlva is emlegette mindenkinek.
Már látod rajta ha ivott belőle,akkor adj neki ha nincs orvos.
6/8 hell-ikon válasza:
Jól mondja a 4-es, pálinkát, vodkát, bármilyen tömény van otthon vagy a közeli kocsmában itass vele!
De attól még az orvost se hagyd ki, mert gyógyszeres kezelésre is szüksége lehet. A tömény szesszel jó eséllyel csak időt nyersz.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A kutyám jól van szerencsére.Én is ezt olvastam interneten,hogy alkoholt kell neki adni és tényleg jobban van
2016. márc. 31. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!