Ha a kutyám a terület védelne érdekében, telken belül végez valakivel, vagy ha telken kívül a gazdája védelmében végez valakivel akkor azért büntetnek?
Hallottál az esetről, ami pár hete volt? Egy kutya megölt egy vén k.rvát, aki az ő területén császkált, részegen, ordítozva, talán még a kutyát is dobálva, a gazdi épp nem volt otthon. És mégis kit hibáztatnak? Hát persze, hogy a kutyust, és a szerencsétlen gazdáját. A kutya előtte sosem bántott senkit, jól tartott, jól nevelt, barátságos kutya. Most mégis háborognak a dühös falusiak, és fenyegetik a kutya gazdáját, aki ellen nem mellesleg gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás.
Ilyen ostobák az emberek.
Hát nem tudom.
De én mindig úgy voltam vele, hogy aki az udvaron belül támad rám, az magára vessen.
Legyen ember vagy akárki.
Illetve amikor az utcán jönnek mindenféle "pitbull" "staffi", vagy mi a fa...om valami kis apró keverékek, és esetleg támadólag lépnének fel, akkor én sem hívnám vissza a kutyám.
Amúgy nagyon terület védő és rettentő domináns (a babonásoknak írnám, hogy szuka létére, de normális ember ezzel nem foglalkozik, hogy milyen nemű)
Én ahogy írtad én is kiírtam, a telek határra, hogy harapós kutya, kimenni, kiharapni nem tud.
Igen. Minden kutyát elaltatnak, amelyik embert ölt, vagy súlyos sérülést okozott.
Lehet, hogy kegyetlenségnek tűnik, de a "büntetéstől" eltekintve is megvan az oka: a kutyák genetikáját olyan irányba kellene változtatni, hogy ne támadjanak emberre. Ha tehát egy kutya egy emberrel szemben túlzott agressziót mutat, annak a kutyának a genetikai állományát célszerű elpusztítani.
"Igen. Minden kutyát elaltatnak, amelyik embert ölt, vagy súlyos sérülést okozott."
Ha valaki betört a lakásomba és az életemre tört és a kutya megvédett az ÉN SAJÁT birtokomon belül?
Bebas.....na.
Ha nekem bejön valaki akkor magára vessen!
Ki van írva minden, körbe van minden kerítve.
Ennyi erővel ha a kölköm bepisil az oviba akkor lelövik?
Nyilván nem.
De ha a kutyámat valaki kinyírná, mert engem védett akár a SAJÁT birtokomon belül, akár az utcán, annak én ugyanúgy kinyírnám a fattyát/fattyait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!