SOS! Fagyállót evett a kutya!?
Köszönöm szépen, hogy aggódtatok, nagyon aranyosak vagytok. 1 óra 10 perccel a fagyálló elfogyasztása után már az orvos asztalán volt a kutya, annyira rendes volt a két ott várakozó gazdi, hogy előre engedtek. Kapott valamilyen alkoholos infúziót, még folyik. Azt javasolták, hogy éjszakára maradjon bent hogy tudják figyelni. Jó esélye van hál istennek, időben kezelve lett :) Talán minden rendben lesz.
Bukovinai pásztorkutya egyébként, tehát nagytestű.
Rettenetes lelkiismeretfurdalásom van. Nem lett jól visszacsavarva valószínű a fagyálló kupakja, én meg levertem a garázsba a polcról miközben kerestem valamit. A kutyám meg, mint mindig, bejött velem a garázsba. Szörnyen érzem magam :(
Szerencsés vagy a korai észleléssel.
Az alkohol itatásáról én is hallottam, de fogalmam sincs arról hogy "elsősegélyként" (amíg állatorvoshoz nem kerül) mennyi alkoholt kell adni egy közepes és egy nagytestű kutyának? (feltételezve a késői észlelést, sajnos sok gazember mérgezi a kutyákat és a cicákat is). A te kutyusod mennyi "tisztaszeszt" kapott és mennyi idő alatt? Hasonló esetben én is állatorvoshoz rohannék, de a legközelebbi is 35 km-re van. Jobbulást a kutyusodnak.
27.-nek.
Szilveszter előtt leírtam valaki kérdésére, hogy milyen humán nyugtató mehet kutyáknak. Anyázó privátok jöttek!!! És nem 1-2!
Nekem ez a mai volt az utolsó, hogy segíteni próbáltam az állatos rovatban! Törölve és 0%-ra nyomtak.
A tejitatás mérgezés (vagy gyanú) esetén szigorúan tilos!!!! Nem tudod hogyan oldódik a méreg, lehet csak rosszabbodik a helyzet, szóval ezt mindenki felejtse el.
Örülök, hogy jobban lett a kutyus :)
27-es és 28-as, szerintem annak kéne szégyellnie magát, aki az elismerés miatt segít.
Én nem azért járok ide hogy megveregessék a vállam, és hogy a százalékaimat számolgassam, hanem azért, hogy ha tudok, segítsek másoknak olyan dolgokban, amikben esetleg nekem már van tapasztalatom.
Most ezért ti is nyugodtan megnyomhatjátok a pirosat, nem fogom telesírni a párnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!