Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire kell figyelni, ha kölyökk...

Mire kell figyelni, ha kölyökkutyát választok egy alomból?

Figyelt kérdés
Mármint fogazata,természeténél mi a fontos?Németjuhászról van szó.
2010. jún. 29. 08:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fogat még ilyenkor hiába nézel, ezek csak tejfogak, változhatnak. Én gyerekek mellé, szukát szoktam javasolni, anyáskodobbak, kedvesebbek, jobban tolerálják a gyerekeket. De ez csak az én véleményem.

Szerződést irjatok!!!!!!!!!!!!!!

2010. jún. 29. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!Ezt a kérdést én tettem fel nem rég szintén német juhász kutyus vásárlása elött!Az idegrendszer ellenőrzése nagyon fontos a fajtánál főleg ha van kisgyerek is!Az én kislányom is 2 éves és úgy bánik a 4 hónapos kiskutyám a picivel mint a hímes tojással!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__761741-hogyan..

2010. jún. 29. 12:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon! Aztán mégsem onnan hozom a kutyust,mert mint kiderült,szaporító:( 5 hetesen oda akarta adni a kutyit. Aztán mondtam,hogy köszi,inkább nem! Találtam egy másik helyet,ahol 9 hétnél elöbb nem adják ki őket,ill. míg nyaralni megyünk,nem hozhatjuk el,csak utána. Csak van még ott egy másik érdeklődő is,úgyhogy csütörtökön mondanak választ,hogy a mienk-e! Azért ez sokkal biztatóbb,nem?
2010. jún. 29. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Huhh. Jól döntöttél, gratulálok. Azért olvass utána, meg csekkold le az új illetőt is, mert ha árban nem sokkal drágább az előzőnél, akkor nem valószínű az sem, hogy sokkal lelkiismeretesebb.
2010. jún. 29. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!