Hol tudnék örökbe fogadni palotapincsi kölyökkutyát?
pont ismerek nógrád megyében egy gazdára váró pincsi keveréket. ha akarod utána kérdezek!
most ideiglenes helyen van, a gazdái váláskor kidobták az utcára, a faszi agyaon akarta verni,a csaj utcára dobta. irj hakell infó!
Pedigree örökbefogadási program. Keresőszó: Pekingi Palotakutya:
(itt két oldalnyi Pekingi van) Nekem Bajusz nevű kutyus tetszik a legjobban. :D Második oldalon Bundika. :-)
Menhelyi és talált kutyák-cicák:
Keresőszó: Pekingi Palotakutya:
Itt nagyon sok aranyos és szép kutyus van. Nekem rögtön az első oldalon Ice tetszik és Lucy, a második oldalon Porcika Zsuzsi, Penny. :-)
Jó keresgélést! :-) Szerintem megtalálod az igazit, sajnos Pincsiből mindig sok van a menhelyeket.
Köszönöm. Ice iránt már érdeklődtem tegnap,mert nagyon megfogott a kutyus,őt szeretném a legjobban,de a nő nem adja,mert albérletben lakunk.Hiába,hogy megengednék,és már régóta itt élünk. :( Valahogy ki kéne játszani a nőt,mert Ice tünemény,és nálunk biztos ,hogy sokkal jobb sorsa lenne.
Egyszerűen már így imádom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!