Lakásban tartott 7 éves kutya normális, hogy mindenhova odapisil?
Szerintem a szoba kennel jó ötlet, én is ahhoz szoktattam a kiskutyám, már 3 hónaposan kibírja az éjszakát. Kutya nevelős műsorban is volt, hogy a kutyák nem szeretnek odavizelni ahol alszanak/esznek ezért szokták használni.
Egy 7 éves kistestű kutya bőven nem öreg még.
Orvoshoz vittétek màr?
Lehet hólyaghurutja is akár.
Ha az egészségügyi gondok kizáhatók, akkor nevelési probléma.
Ha kan, akkor tényleg lehet jelolgetes.
Ha kan és ivaros, akkor lehet jelöl. De ugyanúgy lehet szeparációs szorongás is.
Van vele tapasztaltom, nem kevés, mentett kutyánk 10 éves, és brutálisan szaparációs colt, mára sikerült enyhíteni.
Én is a szobakennelt ajánlom, ahogy a többiek, hiszen a jelölhetést teljesen megoldja, és ha szeparációs, azon is segít. A kutyának jó egy hely, ami kuckós, biztonságos.
Neten és állatboltokban is lehet kapni szobakennelt, szerintem nem is néznek ki olyan borzasztóan. A yorkienak az s-es méret szuper lesz. Sok sikert! Ha esetleg lesz kérdésed, írhatsz privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!