Van egy kóbor kutya a teraszunkon, mit tegyek? Már van kutyám
Jó ég, már megbántam, hogy válaszoltam. Na figyeljetek, kedves empátiából elmaradt bottal kergetők.
Ha van mód, kutyának, embernek, vízipóknak, űrlénynek, mindennek segítünk. Miért zárja ki a hajléktalanokon való segítést, ha egy kutyának segít?
Megosztja a képet fb-n, tesz egy sétát, meg telefonál egyet az állatorvosnak. Ez azért nem akkora anyagi kár és még segít is.
Mi van a világgal? Remélem sosem szorulok majd emberek segítségére, felek olyanokba botlanék, mint ti.
#1 voltam.
2-es vagyok.
Egyáltalán NEM az ő kötelessége megkeresni a gazdáját. És még mindenki itt mondja hogy vigye el leolvasni a nyomkövetőjét, befogadóképessége stb.
De bezzeg ha hajléktalan lenne akkor mindenki azt mondaná hogy keresse el. Lassan a kutyának több joga lesz mint nekünk.
Kérdező!
Nyugodtan fogj egy botot meg valami dudád, riasztó, nem tudom mit és egyszerűen kergesd ell vagy hívjad a sintér! Ha pedig van nyakörvet, póráza akkor fényképezés le és oszd meg. De ha nincs keresd el!!!
2-es, ha ennyire irritál az, hogy valakiben van valami jóérzés egy állat iránt, akkor miért látogatod egyáltalán ezt a topicot???
Mit hergeled az állatok iránt némi felelősséget érző embereket?
Igen, azt javasolni, hogy nézze meg, van-e biléta rajta vagy szóljon állatorvosnak / állatvédőnek (akiknek hivatásukból fakadó vagy önként vállalt feladata az ilyen problémák megoldása), az a normális válasz!
Igen, ez némi időbe telik, de nem okoz anyagi kárt!
(A mi kutyánk is elszökött egyszer (13 év alatt), és igen, valaki szólt a helyi menhelynek, nekünk is az első dolgunk volt, hogy érdeklődtünk a helyi menhelynél, volt-e ilyen bejelentés, és így 2 napon belül meglett. NAGYON HÁLÁSAK voltunk annak, aki SEGÍTETT!)
A hajléktalanoknak ehhez semmi köze!
"sok képmutató"
Akit "bottal neveltek", mindenkit hazugnak fog gondolni, aki azt állítja, hogy őt nem "bottal nevelték".
én nem írtam a bottal kergetést. nem kell feltétlenül , de befogadni sem kell, főleg ha már van
Lehet itt mindenki jól keres de másnak a megélhetésre alig van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!