Kóbor kutya befialt hozzánk, kinek szólhatok?
Érdemes lenne facebookra kiírni, képeket csatolni. Hátha tud segíteni valaki. Több szervezetet is fel kell keresni, hátha...
Merre laksz egyébként?
Kérdező.
Gondoskodj róla, amíg nem találsz befogadóra.
3-as: Tökéletesen igazad van! Én is a lehető legrosszabbakat kívánom Petrókának! Remélem az élet majd jól megbünteti.
Kérdezőnek:Nem elég hogy 1 menhelyet hívsz.Interneten találsz többet is, hívogasd őket.Amúgy hol laksz?Ha megírnád a várost vagy falut, esetleg ha azt nem, akkor a megyét, hátha valakinek úgy lenne ötlete.Addig is etesd az anyát rendesen, tartsd ott.
Azon kívül, hogy végighívod az összes elérhető távolságra lévő menhelyet, szólsz az ismerősöknek és szívhez szóló szöveggel és cuki képekkel terjeszted a neten sok ötletem nincs. Esetleg annyi, hogy a határ közelsége miatt érdemes lehet a "sógorok" térfelén is próbálkozni (német nyelvű hirdetés). Utóbbival probléma, hogy a határon szerintem csak oltva mehetnek át. A menhelynek mondhatjátok azt is, hogy fizikailag nálatok maradhatnak, de hirdessék ők is. Hátha ebbe belemennek.
Élve elásás: most majdnem csúnyát mondtam!
10 kicsi nagyon sok egy kóbor (és ezért valószínűleg gyengébb) anyának, ne lepődjetek meg, ha egyik-másik kölyköt kitúrja az alomból! Oka van ennek, az anya így szelektál, ha nincs elég energiája az összes kölyökre. Az állatorvosnak megvan a tudása és az eszközei is arra, hogy túlaltassa őket. Ha régi motoros, akkor nem is meglepő, ha ilyet mond, feltéve, hogy nem elásást, vízbe fojtást és hasonlót javasolt. Sok helyen még a fajtatiszta kutyáknál is gyakorlat, hogy a gyengébb kölykök khm elalszanak, ha sokat ellett az anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!