Halloween-kor illetve Farsangkor be szoktátok öltöztetni a kutyátokat is jelmezbe? Ha igenn, akkor pl idén Halloween-kor mi lesz?
Figyelt kérdés
Nem gúnyosan kérdezem és szerintem aranyos, ha egy nem kényelmetlen, ám poénos jelmezt kap a kutyus <3 (Pl egy pólót humoros felirattal vagy egy pólót ami egyben egy humoros jelmez)2018. okt. 18. 17:04
3/14 anonim válasza:
Jajj ne, jönnek a fotelharcos állatvédők, hogy ez is állatkínzás. XD
4/14 A kérdező kommentje:
Az állatkínzás nem az hogy valaki egy vicces pólót ráad a kutyusára, hé! :)
2018. okt. 18. 17:26
5/14 A kérdező kommentje:
Közben beírtam a Gugli képkeresőjébe, hogy
dog costume halloween
és elképesztő milyen cukiságokat találtam
2018. okt. 18. 17:28
6/14 anonim válasza:
Nem. Idétlen gyerekes hülyeség. Valószínűleg amúgy is apró darabokban végezné, ahogy a kabátja is 2 évvel ezelőtt. Dalmata
7/14 A kérdező kommentje:
A Dalmaták cukik! Szeretem a dalmatákat! <3
2018. okt. 18. 17:56
8/14 anonim válasza:
Mi Amerikaban elunk, itt szokas . Iden nem tudom mi lesz, de altalaban a gyerekekkel osszehangolva oltoznek be a kutyik is :)
9/14 anonim válasza:
Nem. Egyrészt soha nem jutna bohócot csinálni belőle, másrédzt ez nekem nem ünnep.
10/14 anonim válasza:
Nem, mert nem akarok belőle majmot csinálni. Nem azért tartom őket.
De halloweenkor én se öltözök be, farsangkor is ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!