Ti meg szoktátok lepni kutyátokat karácsonykor?
Én mindig, minden állatomnak adok valamit karácsonyra (tengerimalacaim, macskám és kutyám van) . Örülnek az ajándéknak. Nyilván nem tudják, hogy ez most a karácsony miatt van, de én tudom, és ez a lényeg. Egy egy éves gyerek sem fogja fel, hogy szülinapja van, mégis szinte mindenki megünnepli. Nem hiszem, hogy azért ne lehetne ajándékot adni a kutyáknak egy-egy ünnepnél, mert nem fogják fel miért kapják.
Én általában egy kis csomagot állítok össze, amiben van néhány olcsóbb játék és valami minőségi jutalomfalat, finomság.
Plusz szokott valami nagyobb ajándék lenni, amit inkább "magamnak veszek", én örülök neki jobban (új nyakörv vagy hám, póráz, kutyaágy, jutalomfalat tartó...)
Nem. A szükséges dolgokat mindig azonnal megvesszük, nyalánkságokat, extrákat (pl. Nyers Marhalábszár csont) meg amúgyis sűrűn kapnak. Plusz játékot minek, így is sok van, már váltogatni kell mert unja.
Számára az ajándék a család. A férjem öccse mindig hatalmas összeülős családi karácsonyt tart szenteste, mi is megyünk. Őt is visszük. Összesen 2 kutya és 4 kisgyerek várja, ezen kívül mindenkitől - kb. 14 felnőtt - kunyerál két hasvakarást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!