Ha a kutya éjszaka a bejárati ajtónál fekszik ezzel az
őrzést jelzi?
azt jelenti hogy ott alszik. jelezne, de a kutyák többsége nem őrzi a házat. amíg a kerítés és/vagy a gazda ott van, nagy a szája, de ha beugrik a kerítésen valaki és egyedül van, a kutyák 90%a semmit nem tesz
2018. okt. 18. 22:55
A mi kutyánk, ha tehette mindig a bejárati ajtó elé feküdt. :D Akár minket is várhatott, ..ha valaki elment akkor a kapu elé feküdt. :)
Ami, amúgy vicc, mert a bejáratinál lépcső van, amin alig fért el, a hátsó lábai lelógtak, a kis pofija is felgyűrődött mindig a falnak. :D
Kis husi, imádtam. " hete pusztult el.
De csodás emlékeim vannak róla. <3
2018. okt. 18. 23:07
Azt vettem észre, hogy a miénk akkor fexik oda, ha melege van, a bejárati ajtónál hűvösebb a légkör.
2018. okt. 18. 23:24
Mármint ti bent vagytok, ő meg az udvarra van kicsukva, és úgy fekszik a bejárati ajtóhoz?
Mert akkor nem, nem azt jelenti, hogy őrzi a házat, hanem falkaállat lévén igyekszik minék közelebb lenni a többiekhez, magyarán veletek szeretne lenni.
2018. okt. 18. 23:59
5/10 A kérdező kommentje:
Igen,mi bent vagyunk ő meg kívül fekszik,benti kutya nem igazán lehetne a termetéből adódóan :D
Én is úgy vettem észre,hogy folyamatosan akarná,hogy vele foglalkozzunk.
A 4. az egyetlen helyes válasz, a lepontozóknak gratulálok.
2018. okt. 19. 05:42
A mi kutyánk akkor is szeret a küszöbnél feküdni, amikor a kertben dolgozunk, úgyhogy kétlem, hogy a 4-es válasz az egyetlen lehetséges ok. A kapuban is szokott feküdni, akkor is, ha a házban vagyunk, emellett még a magasabb pontokat kedveli (ez nálunk a kerti asztal). Ha beengedjük, akkor is az ajtóban fekszik. Nála valószínűleg arról van szó, hogy szereti ellenőrzés alatt tartani a főbb stratégiai pontokat :). Alacsony padlós vonaton, ha a végében az emelt résznél ülünk, akkor a folyosó közepén a lépcsőnél szeret elhelyezkedni (ha hagyom, mert kevés az utas), onnan nagy részt belát.
2018. okt. 19. 10:43
Milyen kutya amúgy? Mert a termet nem meghatározó abban, hogy kinti vagy benti kutyának való-e.
2018. okt. 19. 19:25
9/10 A kérdező kommentje:
10/10 A kérdező kommentje:
De a fajta meghatározó ebben,hogy kintre való.
Kapcsolódó kérdések: