Hogyan reagálnál ha a párod utálná a kutyád?
Figyelt kérdés
KB 1 éves volt a kutya amikor elkezdte nem kedvelni. Nem hajlandó sétáltatni inkább kerülni a házban a kutyakakit ha én sokáig dolgozom. Az elején szerette, ő választotta ki stb... Most meg... Soha meg nem simogatná, azt mondja idegesíti. Ma nagyon kiverte a biztosítékot, arra jöttem haza, hogy ki volt csapva az erkélyre, ő meg elment a gyerekekkel alahova. Fél órája itt remeg a radiátor mellett a kutya.2018. dec. 21. 18:12
11/15 anonim válasza:
Ja azthittem a parod a ferfi es te a no. A nok altalaban jobban szeretik az allatokat. Szerintem beszelgess el vele, nehogy mar egy ilyen ember mistt keruljon a kutya utcara vagy menhelyre,ez nem az o hibaja
12/15 anonim válasza:
Ha batalalt az ajtón akis motyojával ki is talál. A kutya tartas olyan mint a gyerek nevelés. Addig tart amíg a gyerek, kutya él. Nincs olyan hogy megunom. Ha a gyerek el kezd kamaszodni vagy bármi azt is ki kell csapni az erkélyre aztán majd megtunlja hanyas a kabát? Az én párom nem igazán kutya barát de nen is bántja a kutyát, megsimogatja ha van kedve de nem viszi sétalni (nem panel), nem foglalkozik vele annyit mint én, ettől függetlenül ha orvoshoz kell vinni elviszi, ha meg kell etetni megeteti.
13/15 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem szereti. Nem kötelező mindenkinek szeretni a kutyákat. De ha már bent vagytok kénytelenek tartani, akkor levinni muszáj. Ennyit még akkor is megtehet, hogy legalább kint megpisilteti. Nem kell szeretnie, de az alap ellátását muszáj megcsinálni, mert kínzás.
14/15 anonim válasza:
Beszéltél már erről a feleségeddel? Mert elsőre három dolog jutott az eszembe: az egyik, hogy depressziós vagy az idegkimerültség határán van, a másik, hogy nem elég érett, felelősségteljes és megunta az állatot, amikor már nem volt olyan cuki. Utóbbi valószínűleg azon is látszana, hogy hogy bánik a gyereketekkel. A harmadik tipp az lenne, hogy valami trauma érte a kutyával kapcsolatban, de erről csak tudnál.
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyik sem történt
2018. dec. 22. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!