Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan reagálnál ha a párod...

Hogyan reagálnál ha a párod utálná a kutyád?

Figyelt kérdés
KB 1 éves volt a kutya amikor elkezdte nem kedvelni. Nem hajlandó sétáltatni inkább kerülni a házban a kutyakakit ha én sokáig dolgozom. Az elején szerette, ő választotta ki stb... Most meg... Soha meg nem simogatná, azt mondja idegesíti. Ma nagyon kiverte a biztosítékot, arra jöttem haza, hogy ki volt csapva az erkélyre, ő meg elment a gyerekekkel alahova. Fél órája itt remeg a radiátor mellett a kutya.
2018. dec. 21. 18:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Ja azthittem a parod a ferfi es te a no. A nok altalaban jobban szeretik az allatokat. Szerintem beszelgess el vele, nehogy mar egy ilyen ember mistt keruljon a kutya utcara vagy menhelyre,ez nem az o hibaja
2018. dec. 21. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha batalalt az ajtón akis motyojával ki is talál. A kutya tartas olyan mint a gyerek nevelés. Addig tart amíg a gyerek, kutya él. Nincs olyan hogy megunom. Ha a gyerek el kezd kamaszodni vagy bármi azt is ki kell csapni az erkélyre aztán majd megtunlja hanyas a kabát? Az én párom nem igazán kutya barát de nen is bántja a kutyát, megsimogatja ha van kedve de nem viszi sétalni (nem panel), nem foglalkozik vele annyit mint én, ettől függetlenül ha orvoshoz kell vinni elviszi, ha meg kell etetni megeteti.
2018. dec. 21. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy nem szereti. Nem kötelező mindenkinek szeretni a kutyákat. De ha már bent vagytok kénytelenek tartani, akkor levinni muszáj. Ennyit még akkor is megtehet, hogy legalább kint megpisilteti. Nem kell szeretnie, de az alap ellátását muszáj megcsinálni, mert kínzás.
2018. dec. 21. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél már erről a feleségeddel? Mert elsőre három dolog jutott az eszembe: az egyik, hogy depressziós vagy az idegkimerültség határán van, a másik, hogy nem elég érett, felelősségteljes és megunta az állatot, amikor már nem volt olyan cuki. Utóbbi valószínűleg azon is látszana, hogy hogy bánik a gyereketekkel. A harmadik tipp az lenne, hogy valami trauma érte a kutyával kapcsolatban, de erről csak tudnál.
2018. dec. 21. 22:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyik sem történt
2018. dec. 22. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!