Hogyan reagálnál ha a párod utálná a kutyád?
Sürgősen üljetek le ezt megbeszélni. Itt nem a kutya az egyetlen probléma. Szegényke, ő szívja meg leginkább, de milyen szülői hozzáállás az, hogy vállaljuk a kutyáért a felelősséget, aztán most idegesít, úgyhogy inkább úgy teszek, mintha nem létezne, kizárom az erkélyre és letojom, hogy mi lesz vele. A gyereknek milyen felelősségtudata lesz így? Milyen példát mutat így neki? És egyáltalán milyen terápiás célokat vártok el így a kutyától, ha a feleséged le se tojja?
Egy terápiás kutya lényege, hogy szeretem, tanítom, foglalkozom vele. Olyan kapcsolatot alakítok ki velehogy a legjobb barátom lesz. Így tudok benne maximálisan megbízni és csak így van terápiás hatása.
Ha az én feleségem ennyi empátiával viseltetne egy másik élőlény irányában, én azt hiszem, hogy terápiás céllal csak kizáznám véletlenül az erkélyre. De legalábbis sürgősen rendezném a helyzetet. Egy kutya nem fél éves projekt.
Ha nem változik a hozzáállása, találj neki egy felelősebb gazdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!