Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Maximum hány kilós kistestű...

Maximum hány kilós kistestű kutyához gyártanak hordozó táskát illetve mekkora kutyát szokás kézben vinni?

Figyelt kérdés
16,5kilós angol cocker spániel kant lehetne kézben hordozni?
2010. jún. 27. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy nem fogod elbírni! Már egy 5 kg-os kutyát cipelni is megerőltető, hidd el.
2010. jún. 27. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:

xD lol

csivava méretű zsebkutyánál még megértem hogy cipelnéd. nekem cocker keverékem van (kisebb mint egy cocker) és egyetlen egyszer cipeltem kézben, akkor is az első oltására mert kisebb volt mint egy 5 hetes kismacska xD mostanában is mindig ugrál hogy vegyem fel de nem szabad megengedni neki. mostanra 21 kg a kutya :D még nincs egy éves (ő is kan). ha cipelni akarod akkor hajrá :D XD amúgy hordozót német juhász méretben is találsz de azt megnézem hogy emeled xD

2010. jún. 27. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

Ahány kilósat elbírsz.

Én egy bullmasztiff kannal szoktam menni a plázába, és a biztonsági őr első alkalommal szólt h bevihetem, de nem érheti a lába a földet. Vettem neki egy hatalmas, rózsaszín kutyahordozót és azóta úgy plázázok. És venni kell egy olyan tűsarkút is ami elbírja a 70 kg többletet:D

2010. jún. 27. 19:53
 14/16 Akiteki ***** válasza:
Erről kérnénk egy fényképet!!!! Látni akarom!!!!
2010. jún. 27. 21:21
 15/16 A kérdező kommentje:

Igen, ez a bullmasztiffos még nagyobb "lol" (ahogy maiasan fogalmazzák), mint az én poénkodásom a 16kilós spániellel :)

Jó lenne egy kép.

2010. jún. 28. 06:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 5 és fél kilós yorkim, aki utál kézben lenni. Pedig hát erről a fajtáról mindenki azt gondolja, hogy öleb, tehát csak vinni lehet. Hát ez baromság, az enyém legalábbis imád gyalogolni.

De néha, amikor mondjuk elmegyek vásárolni, és olyan helyre megyek, ahová be lehet vinni kutyát (plázákba be lehet) akkor elviszem magammal. Persze csak kézben lehet bevinni, vagy kutyatatyiban.

Mindegy is mert ő utálja a kutyatáskát, 2 perc után fészkelődik, és ki akar jönni. Kézben 5 perig bírja:)

Egyszer volt, hogy fél óráig vittem kézben, hát ne tudd meg...utána 3 órán át zsibbadtak a karjaim:S

2010. jún. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!