Maximum hány kilós kistestű kutyához gyártanak hordozó táskát illetve mekkora kutyát szokás kézben vinni?
Miért akarod kézben vinni?
Van neki 4 lába, arra való, hogy használja.
Próbálj meg cipelni 16 kilót hosszú távon. Ennyi erővel a 20 kilós huskymat is ölben vihetném.
Egy spániel nem kistestű kutya hanem középtestű kutya. Hogy nézne ki ha egy akkora kutyát ölbe vinnél? Mert ez a divat? Hogy minél nagyobb kutyát kell ölbe vinni? Le vagyok maradva várj akkor kicsikét gyúrok még meg veszek valami utazó táskát a német juhászomnak :D
16/l
Valaki válaszolna már a kérdésre is? Mármint, hogy max hány kg-os kutyát hordoznak kézben párizshilton-módra?
(az egész kérdés amúgy viccnek indult, mert az említett spániel örökké felkéredzkedik és elvárja, hogy felvegyem, aztán mindig poénkodok a párommal, hogy a nagy seggéhez kellene hordtáska, hogy nézne ki? :))
Nem a kilótól függ, hanem a gazdi hülyeségétől.
Én a pici kutyámat sem vittem soha kézben.
Több lába van, mint nekem. Cipeljen ő engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!