A kutyam ujabban folyton a labait ragja. Ha raszolunk abbagagyja, aztan ujrakezdi. Mi lehet ez, rossz szokas?
Figyelt kérdés
Kullancs,bolha,borbetegseg nincs,ha esetleg azt vakarna a fogaival.Akkor megis miert csinalja ezt folyamatosan?Szep sorjaban vegigmegy minden laban es meg is tisztogatja mint egy macska.(Labrador keverek,3 eves kan)2011. júl. 11. 17:58
1/12 anonim válasza:
Az első gondolatom a toklász volt, de ha mind a 4 tappancsát rágja, akkor valami más lesz. A következő 2 tippem:
- mennyit van mozgatva naponta a kutya?
- állatorvos nézte e már a bűzmirigyét?
2/12 anonim válasza:
Mivel eteted? Elég sok kutya allergiás a csirkehúsra, és ettől vakarózik.
3/12 anonim válasza:
van kutya veb orvos kérdezd +
én vitamin hiányt tippelek de csak tipp! :)
nálam az volt hasonló esetben (boxer)
4/12 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy csak unatkozik.
8/12 anonim válasza:
A lábrágás hátterében állhat idegrendszeri probléma is.
9/12 anonim válasza:
szia!
Valószínű, hogy kóbor bolha! Én is így jártam most a mudival, hiába van Kiltix rajta! Nézd meg a hasán a csupasz részt, ott lehet néha látni, hogy szaladnak. Ehhez elég 2-3 bolha is!
10/12 anonim válasza:
vagy gyenge a szíve és oda már nem jut elég vér és nem érzi a lábát. ez mondjuk egy ír farkaskutyánál gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!