Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti a kutyáitokat teljes...

Ti a kutyáitokat teljes mértékben családtagként kezelitek?

Figyelt kérdés
Van olyan, amiben elsőbbséget élvez a kutyád a pároddal és/vagy gyerekeddel szemben? Ha a gyereked allergiás lenne a kutyádra, mit tennél?
2018. nov. 30. 17:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%

Nem kezelem úgy mint embert, de még soha nem volt olyan, hogy döntenem kellett volna ki legyen a fontosabb. Az idegenekkel szemben nálam a kutyák előnyt élveznek. Pl. olyanra gondolok, mikor valaki nem elég hogy meghívatja magát, még rám is szól, hogy zárjam el a kutyáimat aki egyébként a légynek sem ártanak. Arra harapok mikor valaki megmondja hogy a saját házamban mit csináljak a kutyáimmal. A férjem, aki nem olyan kutyabolond mint én, még ő is azt mondta erre, hogy a kutyák vannak itthon, ő nem. Azonkívül ha valakinek nem tetszik, hogy a macskáim felmennek a kanapéra, annak sem muszáj bejönnie.

Allergiáról meg annyit, hogy régen nekem taknyom nyálam egybefolyt ha macska közelébe mentem, majd egy idő után mikor "elmacskásodtunk", megszűntek a tünetek, az immunrendszerem felvette vele a harcot. Nyilván egy gyereknél más, ha tudjuk, hogy allergiás a gyerekünk, nem tesztelgetjük szegényt, hogy majd lehet megszokja. Én sem két hét alatt lettem immunis, kellett hozzá idő.

2018. nov. 30. 17:47
 12/35 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Teljes mértékben a családom tagja. Fogalmazzunk másképpen, a falkám tagja. És igen, van egyfajta hierarchia, ami kell is. És be is kell hogy tartsa azt a kutyám. Tehát a kérdésedre válaszolva: igen, a családom tagja ként kezelem, de nem emberként.
2018. nov. 30. 17:53
 13/35 Andizsuzsi ***** válasza:
39%
Utolsó leírta, amit én is akartam. Családtag, de kutyaként kezeljük, mert neki az a jó.
2018. nov. 30. 18:03
 14/35 anonim ***** válasza:
45%
Ha allergiás lenne, és előbb a kutyám volt meg, akkor a gyerek menne államigondozásba, a kutya maradna és csináltatnék új gyereket. Hisz gyerekem lehetne még akármennyi, de kutyám már nem.
2018. nov. 30. 18:11
 15/35 anonim ***** válasza:
33%
Ha a gyerekem allergiás a kutyára, nem érdekel. Hagyom megfulladni. A kutya családtag és családtagot nem adunk el, csak mert valaki nem preferálja. Vagy hozzászokik vagy nem, így járt
2018. nov. 30. 18:15
 16/35 anonim ***** válasza:
31%

Családtag, elsőbbséget élvez a párommal szemben, gyerekem meg nem lesz mert nem viselem el őket.

A kutyám 12 éve velem van, a párom 2, az emberi kapcsolatok múlandóak és megbízhatatlanok, a kutyám meg rajongásig imád és én is őt. Van 2 papagájom, rájuk is ugyanez érvényes.

2018. nov. 30. 18:39
 17/35 anonim ***** válasza:
17%

14/15!😂 Inkább vegyél 20 kutyát, de szaporodni ne szaporodj! Tudod a fszopok miatt nem csak a menhelyek hanem az árvaházak is tele vannak!

Én mindig ugy voltam vele a lányom az első, aztán a kutyám, aztán én es utanna jön a többi!

Persze ez hülyeség! Egyformán fontos minden :lányom, párom, barátok, anyámék, munkám, a hobbim, lovam stb... Csak máshogy!

A lányom iránti szeretetet nem kell össze keverni avval hogy szeretem a kutyám. Mindegyik érdekei ugyan olyan fontosak!

Aki a kutyát helyezi előnybe a gyerekével szemben az ne csináljon gyereket!

2018. nov. 30. 18:49
 18/35 anonim ***** válasza:
35%
#17. Ne húzd magad, nem tűnt fel, hogy troll válasz? :-D Én jót röhögtem rajta.
2018. nov. 30. 19:09
 19/35 anonim ***** válasza:
13%
Ja nem húztam fel magam. Mindenhova, különböző kategóriákba is hajtja a hülyeségeit🙂
2018. nov. 30. 19:12
 20/35 anonim ***** válasza:
59%
A kutya az kutya, az ember az ember. Nem szeretem jobban a kutyámat mint a családtagjaimat. Ő áll a "falkám" utolsó helyén, ő nem uralkodik senki felett. Ha a gyerekem allergiás lenne a kutyára, attól függően, hogy milyen durva az allergia, úgy cselekednék.
2018. nov. 30. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!