Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha sétáltatjátok a kutyáitokat...

Ha sétáltatjátok a kutyáitokat akkor mit tesztek az ellen hogy hazaérkezve a kutya bevigye az utcáról a koszt a házba?

Figyelt kérdés

2017. okt. 29. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én is leveszem a koszos cipőmet, ott le van terítve egy törülköző neki. Abban megtörlőm a lábát. Max ha nagyon koszos, akkor plusz vízzel megmosom.
2017. okt. 29. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
A mi kutyánk kinti-benti. Megvan a maga helye a nappali egy részén, nem járkál össze-vissza a lakásban. Mivel naponta többször jön-megy, csak akkor törlöm meg a lábát, ha extrém koszos. Inkább gyakrabban takarítok, azt a pár négyzetmétert sokkal kisebb vesződség porszívózni / felmosni, ha kell.
2017. okt. 29. 20:46
 3/4 EvaSz86 ***** válasza:
100%
Én minden séta után áttörlöm a tappancsokat. Nyáron is, mert nem tudni, mit hoz be a házba, ráadásul a díványra felmehetnek (az ágyba nem), szóval amint meg volt a séta, ahogy beérünk a házba, és ahol én átveszem a benti papucsom, oda van készítve a babáknál használható nedves popsitörlőkendő, aztán száraz törölköző, és kész is. Télen szivaccsal törlöm át, mert akkor ugye a sózás miatt is fontos, ne marja a kis tappancsaikat. De amint hozzászoktál a "gyakorlathoz", plusz 1 perc az egész, nem macerás dolog. Nyáron nekem a fű miatt van állandóan gondom. Lemegyünk a parkba, és összeszedik a szőrükkel az összes gazt (2 yorkie kutyus)...ilyenkor gyorsan átnézem őket, a nagyobb darabokat kiszedem, aztán gyorsan átkefélem s szőrüket, és nem hordják be a koszt.
2017. okt. 30. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha saras helyen sétál, akkor séta után beleállítom egy lavór vízbe és lemosom. Esős időben ez minden napos program, mert rövid lábú és hosszú szőrű kutya úgyhogy könnyen koszos lesz.
2017. okt. 30. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!