Hajdúszoboszlón és közelében melyik állatorvos vág fület?
"show típusú vágást" szeretnék
Sashoz nem akarom vinni mert hallottam róla rémhíreket.
Meleghegyi nem vállalta.
Amúgy Szováti vagyok, de az itteni orvos se túl megbízható
8,10 köszönöm, ez lenne a lényeg
Amúgy nő vagyok és van két gyerekem. Bár ez nem igazán értem hogy jön ide :D
Ha nagyon meg akarod csináltatni, ami szerintem "baromság" mert az amsztaff úgy szép ahogy van, akkor Debrecenbe keress dokit. A legtöbb klinikán bejelentkezés alapján megcsinálják, sajnos.
De Sashoz is viheted nyugodtan, van tapasztalata, és nincs vele gond, de ez egyéni vélemény, legalábbis az öreg. A fiatal sasra én sem bíznám (bár sohasem csonkoltatnék. :( )
nekem meg így szép. mindenbe bele kell már kötni...
mindegy, legalább valami hasznos félválasz
Reagálnék néhány kijelentésedre:
"Tiszteletet parancsoló küllemet ad neki"- és ez a kutya érdeke, vagy az elcseszett barom gazdáé?! Ez pont nem érdekli az állatot, egy fájdalmas műtét és az utókezelések annál inkább.
"Jobban szellőzik a füle és nem gyullad be"- elég kevés köze van a lógófülnek a fülgyulladáshoz. Ezek a kutyafajtákat tudatosan lettek tenyésztve, és eleinte nem nyúltak a fülükhöz. Csak aztán jött néhány hülye, mint te, és elkezdtek élő állatot vagdosni, pusztán a saját önző érdekeik miatt.
"az ivartalanítás is állatkínzás"- a nem ivartalanítás, a fölösleges gennyes méhgyulladás, emlőrák és a heredaganat az állatkínzás. Egy váratlan fölösleges szaporulatról nem is beszélve, ami aztán az utcán vagy a menhelyen köt ki. Így is rengetek gazdátlan kitya van.
Sajnos te nem vagy felelős állattartó.
sajnos te se vagy képes a kérdésre válaszolni.
Amúgy már megoldottam. Szép lenn a füle, még gyógyulgat. Végül az idősebb Sashoz vittem. rendes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!