Hajdúszoboszlón és közelében melyik állatorvos vág fület?
"show típusú vágást" szeretnék
Sashoz nem akarom vinni mert hallottam róla rémhíreket.
Meleghegyi nem vállalta.
Amúgy Szováti vagyok, de az itteni orvos se túl megbízható
Azért nem vállalta mert nincs tapasztalata és nem akarta elcseszni.
Egyébként bármelyik állatorvoshoz bemész, elvállalja.
Csak nem akarom olyan helyre vinni, ahol tömegesen kezelnek félre kutyákat. Nem egy putriban körömvágó ollóval vágják, csak hogy értsd
Nem néznek meg :) Nem állatkínzás.
És ha kíváncsi vagy: Azon kívül hogy esztétikailag szép, tiszteletet parancsoló küllemet ad neki, jobban szellőzik a füle és nem gyullad be.
De ennyi erővel az ivartalanítás is állatkínzás
Normális válaszokat szeretnék kapni.
Feljelenteni :D Ne nevettess
és mit csinálnak? Visszaragasztják neki engem meg bevisznek a börtönbe, mi? :D
Örülnék, ha nem csak habzó szájú elvakult állatvédők vlaszolnának
Hivatalosan állatkínzás. Kicsi a cerkád, vagy minek kell tiszteletet parancsoló kutya? Téged ugyanúgy nem fog tisztelni senki.
A gyerekedet is megcsonkíttatod majd, hogy ne gyulladjon be a füle? Ja, ahhoz először kéne egy nő is...
Utolsó, kár hasonlítgatni a gyereket a kutyával. De pl a fülbe való lövetés mi a gyerekeknél? Meg a gyerek szépségverseny?
A kutyánál a farok vágás engedett, nem számít állatkínzásnak. Pedig ott csigolyákat vágnak le, míg a fülben csak porcot. Mégis akkor hogy lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!