Van itt végzett állatorvos? Mi a véleménye az ivartalanításról?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 11:46
1/10 anonim válasza:
Bár még nem végeztem, de szerintem elengedhetetlen.
3/10 anonim válasza:
Utolsó, ha kiírtad a kérdést, minek válaszolsz hozzá másik névről? Mert ha nem vagy egy személy a kérdezővel, ha csak orvosok írhatnak hozzá, nem értem miért trollkodsz bele.
4/10 A kérdező kommentje:
Mert csak orvos véleménye érdekel. Az itt unatkozó okoskáké nem.
2018. nov. 10. 12:52
5/10 anonim válasza:
Akkor miért nem hívsz fel egyet? Szerintem nincs a gyakroin végzett állatorvos.
6/10 anonim válasza:
Rengeteg állatorvos válaszol oldal van a neten, talán oda firkálj!
Szerinted az állatorvosok annyira unatkoznak, hogy itt anonim szórják a válaszokat a bugyuta kérdésekre???
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
A jó link a tanulmányhoz
9/10 anonim válasza:
Azért ez nagyon szánalmas, hogy kilépsz, másik néven belépsz és úgy okoskodsz. Az is szánalmas, hogy erre ennyire sok szabad időd van, és az is, hogy ilyen null önbizalmad vanm
10/10 anonim válasza:
Hat ez brutalis :D Egy allatorvos hallgato az a kerdezonek "okoska". Ledegradalja :DD
Mèg jo hogy a hallgato intelligensen tudta kezelni.
Ez a tobb fiok dolog meg tenyleg szanalmas, kerdezo. Szerintem amugy ivartalanittasd. De mindenkeppen magaddal kezdd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!