Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok ide?

Milyen kutyát ajánlotok ide?

Figyelt kérdés

3 és 6 éves gyerekek vannak

Mindenképp tenyésztőtől szeretnénk fajtatiszta kutyát pont fenti ok miatt

Kertes ház, kinti-benti kutya lesz

Mindent megadunk neki, amit csak igényel

2018. nov. 27. 21:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
Akkor mi a kérdés ha vágod a nagytestűek viselkedését gyerekek mellett???? Miért firkálsz?
2018. nov. 27. 22:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra azért figyelj, hogy ha nagy testű kölyköt hoztok, akkor könnyen fellökheti a gyerekeket! Olyan kis szelesek, ráadásul nagyra nőtt babák még 5-6 hónaposan is. Tesóm gyerekeit is fellökte párszor a kisebbik kutyánk, pedig mindig felügyelettel voltak együtt és elvileg tudták, hogy kell bánni egy kutyával (gyakorlatban viszont ők is gyerekek, nem csak a kutya). Ők egyébként egy érettebb korú kan golden retriever mellé születtek és odavannak egymásért. Az öreg esetében jobban féltem a kutyát, mint a gyerekeket tőle :).
2018. nov. 27. 22:47
 13/26 anonim ***** válasza:
16%
Menhely. Nézz körül, biztos megtetszik valaki, akinek megmented az életét azzal, hogy új esélyt adsz neki, hogy élvezze hátra lévő életét! Mellesleg a menhelyekről csak jól szocializált kutyákat adnak ki, nem adnak oda akármilyet. Meg tud is segíteni a gondozó hogy melyik lenne az ideális. Ha mindenképp pénzt akarsz egy szaporító kezébe adni hogy abból megéljen, akkor boxert mondanám. Kifejezetten jó gyerekek mellé. Gondolom százezrekben nem gondolkodtál hogy kenelből vegyél, az akkor kell ha kiállításra viszed.
2018. nov. 27. 23:26
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Az általad felsoroltak közül inkább a snacit mondanám. A faraokutya és az agár nem kifejezetten "gyerekes" fajták.

Esetleg Orosz Fekete Terrier (persze vele kell dolgozni, tanítani)?

2018. nov. 28. 00:17
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

A felsoroltak közül az óriás schnauzer.

Nagyon gyerekszerető a leonbergi, de ő inkább kinti kutya Vagy a berni pásztor.

2018. nov. 28. 03:47
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Én is akkor már snauzert javaslom. Nagyon aranyosak gyerekbarátok viszont őt is érdemes bennt tartani.

Ha esetleg zavar a sok szőr akkor válasszatok uszkárt. Ők is nagyon okosak. És szörnyen puhák viszont ők csak bentre jók.

2018. nov. 28. 06:22
 17/26 anonim ***** válasza:
59%
Fáraókutyát te nem fogsz venni, mert rohadt kevés van ebből a fajtából, és nagyon drága. Szerintem tökéletes nektek a golden r. vagy a lebrador. Nem kell cifrázni a dolgokat
2018. nov. 28. 06:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Berni pásztor, golden retriever, labrador.

A dog és ír farkas sajnos nagyon rövid életű. A dogot is csak bent szabad tartani fűtésszezonban.

2018. nov. 28. 08:31
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

H azok közül amiken gondolkodsz az Óriás Snauzer inkább. Legalábbis nekem az jobban tetszik minden téren.

En Kaukázusikkal nőttem fel, volt anyameknak 3.

Amstaffom van meg egy Argentin dogom. És egy 4eves kislányom.

2018. nov. 28. 09:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Bobtail gyerekszerető, de hallottam már harapós bobtailról is.. Nyilván, ha nincs nevelve, akkor bármelyik fajta lehet a gyerekre veszélyes. A miénk kan volt és kint tartottuk. Jól kijött alapból a gyerekekkel, pedig nem volt a családban kisgyerek. Vendégekkel egyből barátságos.

Szerintem jó lehet még az újfundlandi, goldi, labrador, szetterfélék esetleg (bár hozzájuk azért kell türelem, de barátságos fajták).

2018. nov. 28. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!