Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápot válasszak a 2...

Milyen tápot válasszak a 2 hónapos Havanese kislány kutyámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tapasztalt kutyásoktól kérnék segítséget.

Jelenleg ahol született -nem nevezném tenyésztőnek- anyatejet iszik még és mellette elkezdődött a hozzátáplálás is (most még csak 6 hetes). Royal Canin tápot kap, a Starter mother & baby dog mini fajtát. Nagyon sokat olvastam a helyes táplálásról és nagyon sok helyen elítélik ezt a tápot.

Tudom, hogy nem szabad, hogy gabona, kukorica, szója stb. legyen benne. Nézegettem más tápokat, mert hosszú távon nem szeretnék Royal Canint adni neki.

Olvastam nyilván, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a másik táphoz, mert nem tesz jót neki ha azonnal másfajtát kap.

Esetleg tudnátok valamit ajánlani? Jelenleg a Happy Dog márkát nézegetem. Főleg azok érdekelnének, amik kaphatóak a Fressnapfban.

Köszönöm előre is a segítséget!

2018. nov. 27. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha Fressnapf jön szóba, a Real Nature tápcsaládból válassz!! Tudom, egy drágább, de megéri! Persze ha más nem jöhet szóba beszerzési helyben.

Ha bővebben bele szeretnél merülni wau-wau táp fórum - facebook

2018. nov. 28. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:

A Happy Dog jó, én is avval etetek.

De amiket a többiek írtak, azok is nagyon jók. Ki kell próbálgatni, és megnézni, ár-érték arányban melyik a legjobb, melyik válik be.

2018. nov. 28. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Havanese-ünket mikor kölyök volt pro plan junior halassal,meg bárányossal etettük váltakozva. Imádta. Sokáig ezt kapta!

Real Nature is kiváló táp,én bár ismerőstől veszek olasz tápot, előtte real nature-t kapott, konzervjét még mindig veszem.

2018. dec. 1. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem nevezel valakit tenyésztőnek, mert utálod a szót. Valaki vagy tenyésztő vagy nem. Miért, minek nevezed? Kutyanemesítőnek?
2018. dec. 14. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!