Milyen tápot válasszak a 2 hónapos Havanese kislány kutyámnak?
Sziasztok!
A tapasztalt kutyásoktól kérnék segítséget.
Jelenleg ahol született -nem nevezném tenyésztőnek- anyatejet iszik még és mellette elkezdődött a hozzátáplálás is (most még csak 6 hetes). Royal Canin tápot kap, a Starter mother & baby dog mini fajtát. Nagyon sokat olvastam a helyes táplálásról és nagyon sok helyen elítélik ezt a tápot.
Tudom, hogy nem szabad, hogy gabona, kukorica, szója stb. legyen benne. Nézegettem más tápokat, mert hosszú távon nem szeretnék Royal Canint adni neki.
Olvastam nyilván, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a másik táphoz, mert nem tesz jót neki ha azonnal másfajtát kap.
Esetleg tudnátok valamit ajánlani? Jelenleg a Happy Dog márkát nézegetem. Főleg azok érdekelnének, amik kaphatóak a Fressnapfban.
Köszönöm előre is a segítséget!
Az RC tápok legnagyobb része szemét. De a starter és a sport tápja talán a legjobb, amit kapni lehet ezekben a kategóriákban.
Rengeteg táp van, fel sem lehet sorolni mindet. Én a Husset, Britet, Orijent etettem, azok mind beváltak.
Egyébként ha tudod, hogy szaporító, miért tőle hozod el a kutyát? Miért pénzeled, tartod fent a munkáját?
Tisztázom még most az elején, hogy nem szaporító! Azért nem írtam azt, hogy tenyésztő, mert utálom azt a szót. Számomra a tenyésztő se sokkal jobb.
A családban a két havanese kutya párosodott és így lettek a babák. Jó viszonyban vagyunk, állatorvos a férje, így tudom, hogy abszolút jó kezekben vannak a babák.
Ugyanúgy szaporító... max nem nagyüzemben nyomja.
Real Nature a Fressnapfban kapható és nagyon jó minőségű.
Jézusom... ti nem vagytok normálisak :D
Hagyjuk az egészet a pi***, ennyi negatív embert, majd megkérdezem máshol.
Gusztustalan rossz indulatú emberek vagytok, itt élitek ki magatokat az egész napos ba*** után a melóban.
Brit Care Puppy. Kiváló ár-érték arány, plusz egy ekkora kölyöknek nem kell rögtön a legnagyobb kiszerelést venni. Többféle ízben kapható.
Az RC Starter tápja a legjobb a piacon, de a többi tápjuk tényleg egy halom szemét. :/
"A családban a két havanese kutya párosodott és így lettek a babák. Jó viszonyban vagyunk, állatorvos a férje, így tudom, hogy abszolút jó kezekben vannak a babák." - ezt hívjuk szaporításnak.
Táp: pl. Orijen, TOTW, Real Nature jó márkák például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!