Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit mondjak, hogyan tudnám...

Mit mondjak, hogyan tudnám hazahozni? Szerintetek ideadják? Adjatok tippeket!

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy volt (van) 3 keverék kutyánk. 2 felnőtt és az egyiknek egy kölyke. A foxi keverék és a másik évekig együtt voltak, de miután megfialt a másik mindig bántotta a foxit. Erre az elment a szomszédba. Eleinte hazajárt/hazahoztam, de mivel a másik mindig bántotta (ha be voltak zárva akkor is) így mindig visszament a szomszédba. December óta ott van, haza sem jár. Ők etetik, odaszokatták teljesen. (elég tehetős család sok állattal, gondolom jól jön nekik egy foxi szerű mert jól fogja az egereket/patkányokat.) 1 hét múlva elköltözünk és én szeretném magammal vinni azt a kutyát is, de hogy menjek el érte, illetve mit mondjak? Kínosan érzem magam miatta, mert ők etették és náluk is van. Persze külön háztartásba vinném a másiktól, nem tudná bántani, de akkor is mit tegyek? Az én hibám, hogy nem hoztam el hamarabb, de rengeteg probléma volt a családban és sajnos mindig elkerülte a figyelmemet az a kutyusom, illetve értelmét sem láttam elhozni azért, hogy a másik bántsa.

Most mennem kell egy irodába és ott dolgozik a nő, akiknél a kutya van. Mit mondjak neki, illetve hogyan? Kínos számomra tudom, hogy én csesztem el.

2010. jún. 24. 09:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne albérletbe kutyát vinni? Nem zárja ki a kettő egymást. Mint mondtam 7 évig volt velünk a kutya és sehol nem volt gond, csak amióta itt lakunk.
2010. jún. 24. 17:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem, SAJNOS, már nincs értelme ezen "vitázni"... De olyan sincs, hogy nem lehet normális kennelt csinálni, mert mindegyiket szétszedik... Aki akar, az tud!!
2010. jún. 24. 20:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Azért, mert az albérlet az egy bizonytalan dolog. Nem a tiéd, könnyebben furkálnak a szomszédok, a tulaj bármikor kirakhat és kutyával albérletet találni nagyon nehéz. Nekem nem kell bemutatni, öt évet laktam albérletbe, nem egy helyen, nem egy emberrel. Volt, hogy kutyával is, bár akkor még nekem nem volt kutyám, egyik lakótársamé volt. És bizony sok bonyodalom volt a kutya miatt, ha akár a tulajnak, akár a szomszédoknak valami bajuk volt, a kutyára mindent rá lehetett fogni... És bizony nem egyszer volt olyan, mikor másik lakást kerestünk, hogy közölték, csak kutya nélkül. Ezért.
2010. jún. 24. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!