Lányok! Mibe szoktatok menni kutyát sétáltatni?
Tudom,hogy hülye kérdés,de én valahogy nem tudok melegítőben kutyátsétáltatni.Felhúzok egy farmert meg egy pólót,és úgy már szerintem oké.
A nővérem még ki is szokta magát sminkelni,ha ő viszi a kutyát,de csak szempillaspirállal.
Anyu szerint túl hiúak vagyunk.
Lányok,ti mibe szoktatok menni?

Ha esik akkor melegítőbe meg kabátba.
Ha jó az idő, térdgatya és valami póló. Persze csak sportcipővel. Egyrészt a papucsom elszakad, másrészt meg a kutya összekarmolja a lábam.

Valószínűleg a legnagyobb vizes fűben az új levis farmeromban és nike cipőmben megyek sétálni a kutyával. És télen is csak egy farmert veszek fel, nehogy véletlen melegem legyen.
11 éve sportolok, minden nap veszek fel melegítőt, szóval a kutyasétáltatáshoz is azt veszek fel, mert elszakíthatja, összepiszkolhatja a kutya, vagy valami más. Nem ilyenkor fogom felvenni a legjobb ruháimat, meg a szaladgálás közben kényelmesebb is a laza cucc. De alapból ez illik a stílusomhoz is.

Leselejtezett kutyázós cuccban. Nyáron rövidnaci, papucs, trikó. Ha hüvösebb van melegítő. Télen síruha.
Mindig sok kutyával találkozom és mindig koszos leszek a séták alkalmával, így semmi olyan ruhát nem veszek fel, amit sajnálnék naponta mosni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!