Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lányok! Mibe szoktatok menni...

Lányok! Mibe szoktatok menni kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy hülye kérdés,de én valahogy nem tudok melegítőben kutyátsétáltatni.Felhúzok egy farmert meg egy pólót,és úgy már szerintem oké.

A nővérem még ki is szokta magát sminkelni,ha ő viszi a kutyát,de csak szempillaspirállal.

Anyu szerint túl hiúak vagyunk.

Lányok,ti mibe szoktatok menni?

2010. jún. 23. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Ha esik akkor melegítőbe meg kabátba.

Ha jó az idő, térdgatya és valami póló. Persze csak sportcipővel. Egyrészt a papucsom elszakad, másrészt meg a kutya összekarmolja a lábam.

2010. jún. 23. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor rövidnadrág, valamilyen póló, vagy felsővel. Ha hűvösebb van, akkor farmer. Viszont, ha erdőbe megyünk több órás sétákra akkor felveszem a melegítőt, mert kényelmesebb. (szoktunk futkározni is :D)
2010. jún. 23. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem kutyasétáltatáshoz megvannak a ruháim, igazából ilyen régebbi leselejtezett ruhák, amiket már melóba meg egyéb helyre nem veszek fel, de még semmi baja, csak most már nem sajnálom, ha koszos lesz vagy kiszakad stb. Reggel én is úgy viszem le őket, hogy közvetlen meló előtt. De az esti sétákon abszolút nem törődöm ezzel, sminkelni amúgy sem szoktam magam, nekem sokkal fontosabb, hogy kényelmes és praktikus ruha legyen rajtam, pláne, hogy nem pórázon sétálunk és nem is egy kutyám van. :) Reggel néha csak úgy leszaladok velük, még az is megesik olykor, hogy meg sem fésülködöm, csak összefogom a hajam. :D Én úgy vagyok vele, hogy tök mindegy, nem pasizni megyek, hanem kutyázni, ha praktikus, kényelmes, akkor jól van. Nyilván hosszú sétára azért megfésülöm a hajam, de ha szabadnapon reggel csak lerohanok velük a ház elé gyors pisi-kakira, akkor a melegítő is jöhet, meg a kócos haj. :D A páromnak meg így is tetszek, a többi pasi, többi ember pedig egyáltalán nem érdekel. :)
2010. jún. 23. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg a legnagyobb vizes fűben az új levis farmeromban és nike cipőmben megyek sétálni a kutyával. És télen is csak egy farmert veszek fel, nehogy véletlen melegem legyen.

11 éve sportolok, minden nap veszek fel melegítőt, szóval a kutyasétáltatáshoz is azt veszek fel, mert elszakíthatja, összepiszkolhatja a kutya, vagy valami más. Nem ilyenkor fogom felvenni a legjobb ruháimat, meg a szaladgálás közben kényelmesebb is a laza cucc. De alapból ez illik a stílusomhoz is.

2010. jún. 23. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a z évszaknak megfelelően megvannak az állandóan hordott ruhadarabjaim. Ezek laza cuccok amik már egy -egy sétáltatás alkalmával megsérültek valahogy és már mindegy nekik. Én sokan játszom a kutyámmal, meg birkózunk a földön szóval én nem szeretem, ha olyan ruha van rajtam amire vigyázni kell.
2010. jún. 23. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Leselejtezett kutyázós cuccban. Nyáron rövidnaci, papucs, trikó. Ha hüvösebb van melegítő. Télen síruha.

Mindig sok kutyával találkozom és mindig koszos leszek a séták alkalmával, így semmi olyan ruhát nem veszek fel, amit sajnálnék naponta mosni :)

2010. jún. 24. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!