Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lányok! Mibe szoktatok menni...

Lányok! Mibe szoktatok menni kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy hülye kérdés,de én valahogy nem tudok melegítőben kutyátsétáltatni.Felhúzok egy farmert meg egy pólót,és úgy már szerintem oké.

A nővérem még ki is szokta magát sminkelni,ha ő viszi a kutyát,de csak szempillaspirállal.

Anyu szerint túl hiúak vagyunk.

Lányok,ti mibe szoktatok menni?

2010. jún. 23. 17:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Kisestélyiben,vagy menyasszonyi ruhában. Mikor milyen kedvem van.
2010. jún. 23. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
én felkapom,ami a kezembe akad - általában sima farmer meg valami póló, vagy pulcsi. Nyáron meg rövidnaci + póló.
2010. jún. 23. 17:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is utáltam a mellegitőt,nem tudom miért,nekem kényelmetlen.

Felveszem a farmert (mostmár rövidnadrág) meg egy egyszerá polo,felkötöm a hajam és uccu neki.

Nem fujom fel a dolgot,nemhogy még sminkeljem magam :D

2010. jún. 23. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
bátyám öltönyben szokta, nővérem estélyiben, én megelégszem egy sima tüllruhával is.
2010. jún. 23. 18:02
 5/16 A kérdező kommentje:

2. és 3. válaszoló,köszi a normális választ:)

a nővérem sminkelését én is túlzásnak tartom...

2010. jún. 23. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Gondolom azért sminkeli magát,hogy ha összefut egy ismerősével,vagy nemtudom! :)

2 vagy 3 válaszoló voltam,nem tudom már.

2010. jún. 23. 18:08
 7/16 A kérdező kommentje:

én is rendszeresen összefutok ismerősökkel,mégse sminkelem magam:)

köszi hogy válaszoltál:)

2010. jún. 23. 18:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek. Vannak csinos de szexi viseletek. Én farmert húzok és valami pólót, trikót ami egyszerű de szexi, kicsit mutat valamit. :D Smink is sokszor van rajtam de nem azért mert a sétához sminkeltem magam hanem mert reggel felraktam vagy mentem előtte valahova. Én így érzem jól magam, semmiben sem hátráltat. Valahogy én sem érzem jól magam melegítőben.
2010. jún. 23. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Én felveszek egy csöves melegítőt,és annyi!Minek kicicomázni magad?Csak leviszed a kutyád,és játszol vele!Az enyém még össze is ugrál..
2010. jún. 23. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én reggel álltam felöltözve rendesen melóba indulás előtt az utolsó pillanatban szoktam kivinni, aztán este is úgy ahogy melóban voltam, hacsak nem kellet épp kosztümozni valamiért.

De sose csináltam ebből ügyet, pl másnaposan a legelvetemültebb borzalmas ruhákban is képes vagyok lemmeni, elkent sminkkel.

2010. jún. 23. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!