Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik évszakban szerettek...

Melyik évszakban szerettek legjobban kutyát sétáltatni (nyár, tél)?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én általában kint a mezőn futtatom a kutyát. Mind a 2 évszakban szeretek de talán inkább a nyár.
2011. aug. 13. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Te melyikben szeretsz jobban kutyát sétáltatni?
2011. aug. 13. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nyár. Télen befagy a hátsóm, sötét van, csúszik vagy esik valami....
2011. aug. 13. 18:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyáron azért jó, mert sokáig világos van, de viszont nagyon meleg van, télen meg olyan szép minden, meg hangulatos. :)

De nem tudom.

2011. aug. 13. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:

én télen...mert nincs annyi kullancs főleg ha esik a hó akkor sokkal nyugodtabb vagyok mert elfagynak azok a dögök..

és a kutyáimnak nyáron csak melege van télen sokkal viccesebb ahogy ugrálnak a hóban...

nyáron csak úsztatni szeretek

2011. aug. 13. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsóval értek egyet, bár én a toklászoktól félek leginkább. télen meg leginkább a marhanagy csend tetszik :)
2011. aug. 13. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Tavasszal vagy nyáron szeretek. Tavasszal olyan szép minden, tökéletes a hőmérséklet. Nyáron csak estefelé viszem el őket, akkor már nincs olyan kibírhatatlan meleg, ilyenkor lehet úsztatni is őket, amit nagyon élveznek.

Télen nagyon nem szeretek, mert hideg van, korán sötétedik, csúszik minden vagy épp a térdig érő hóban kell gyalogolni a mezőn.

2011. aug. 13. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindegy csak az eső ne essen :)
2011. aug. 13. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Télen azért jó, mert nincs kullancs meg toklász, plusz alig vannak emberek az utcán. A park ilyenkor csak a miénk, a kutyásoké. Viszont hamar sötétedik, így csak olyan helyre tudunk menni, ahol van lámpa. A rossz benne pedig, hogy akármennyi ruhát veszek fel, nagyon átfagyok a végére. Mindig sétálunk 2-3 órát, és szörnyen hideg tud lenni.

Nyáron meg az nem jó, hogy csak késő este tudok menni, mert nap közben olyan meleg van, hogy a kutya is alig bír menni, meg én is... Viszont sokáig van világos. Szóval a legjobb talán a tavasz és az ősz:D

2011. aug. 16. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!