Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy igazi férfinek csak kan...

Egy igazi férfinek csak kan kutyája van, vagy nőstényt is vehet?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 18:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha meleg vagy, mondd el nyugodtan :)

De a kutyának szó szerint semmi köze sincs ahhoz, hogy ki homár, és ki nem.

2018. szept. 27. 15:40
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

Tökmindegy milyen kutyád van, akkoris egy szánalmas p..unci leszel.

Mert egy igazi férfi egy cukimuki rózsaszínbe öltöztetett kutyulival is igazi férfi marad.

A te fajtád meg csak faroknövelőnek tart kutyát.

2018. szept. 27. 17:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a kutya nemét és a méretét összekeverted :) Ld. 3. (2018.09.26. 18:14) válaszod majd utána a 13. válaszod (2018.09.26. 23:26). Hiába írod a 3-ban, hogy nem keverted össze de összekeverkted.

A kérdés, hogy egy átlagos kutya esetén milyen távolságból tudod megállapítani egyértelműen a kutya nemét? De egy nem átlagos kutyánál (pl. egy hosszú szőrben tartott puli, uszkár, bernáthegyi, border collie stb. esetén)? Ezt most komolyan kérdezem.

Nekünk egy törpe uszkárunk van, és elég gyakran viszem sétáltatni, és nincs nemi identitás zavarom (férfi vagyok). Viszont néhányan már néztek ez miatt homokosnak. De egyszer vittem sétálni egyik ismerős kis fehér máltaiját is, úgy, hogy egyik oldalamon az uszi, a másik oldalon a máltai. A nézések megvoltak. De láttam már "kigyúrt 2m-es kopasz figurát" csivit sétáltatni (és a figura még értelmes is volt, mert kicsit beszélgettünk a futtatóban). És közölte, hogy "megengedhetek magamnak egy ilyen kis kutyát, mert nekem tetszik az erős jelleme". És nagyon jól tartott, okos szófogadó csivije volt (látszott, hogy sokat foglalkozott vele). Szóval ezek az előítéletek nem kellenének. (és tudom megint 0%-om lesz mint itt mindig).

2018. szept. 27. 18:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon jó barátom meleg, és boxer kutyája van.

Tessék, egy kis paradoxon estére ;)

2018. szept. 27. 20:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj meg kérdező, de a férjem odavan a macskákért, ráadásul most egy nőstény cicánk van.
2018. szept. 27. 20:46
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A yorki egy terrier kutya, ,,férgező,, patkanyok ellen lett kitenyésztve. A homár inkabb fóka féle. Sajnos hiába lesz izmos macsós kutyád azzal nem adnak nőt is igazit meg pláne nem és a nemiszervetek hossza sem adódik össze. Kutyát nem menőzésből tartunk akkor már inkább motort vagy kocsit vegyél vagy valami vagány tetkot csapas fel az jobban vonza a nőket
2018. szept. 27. 22:02
 27/27 Senki Márk ***** válasza:
100%

Egy hasonlat:

Az okos ember a könyvespolcán egybe gyűjti a krimiket, ás másik kupacban, de egybe a tudományos vagy bármi egyéb könyveket...

A buta, olvasatlan ember 25 darab egyen méretű piros hátú könyvet vesz a polcra témától függetlenül, hogy szépen nézzen ki a lakásban.

A kutyára vonatkozó kérdésed pont ilyen kérdéskör:

Ha neked cinkes kicsi nőstény kutyát tartani, akkor ne tarts, de így már kirí, hogy a kutyát nem barátként vagy házőrzőként, hanem dísztárgyként kezeled.

Én fajtám hím egyede vagyok, és két nagytestű kan kutyám van kertesben, de egy törpeméretű szukát sem érzek semmilyen szempontból neccesnek. Nekem a ház őrzése miatt vannak nagyok és kanok.

Egy kis plusz:

A kan dominanciát akar mutatni, és őrzi a területét, ezzel szemben a szukák általában engedelmesebbek, szubdominánsabbak a férfiakkal szemben.

Félek, hogy a válaszom nem sokat segített rajtad... Bocs...

2018. okt. 3. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!