Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy igazi férfinek csak kan...

Egy igazi férfinek csak kan kutyája van, vagy nőstényt is vehet?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 18:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy IGAZI férfi szerintem még lány csincsillát is tarthat. A műanyag férfi meg max plüsst.

Ha ezn múlik valaki férfiassága, az már régen rossz

2018. szept. 26. 18:07
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Véget ért az utolsó óra is a suliban.
2018. szept. 26. 18:08
 3/27 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdem. Az a véleményem hogy egy férfi nem tart chivavát, de most a nemek érdekelnek.
2018. szept. 26. 18:14
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kérdés komoly, az elég szomorú...

Egyébként egy igazi férfinek, amennyiben nem kutyatenyésztő, ivartalanított kutyája van.

2018. szept. 26. 18:37
 5/27 A kérdező kommentje:
Kérem csak értelmes emberek írjanak.
2018. szept. 26. 18:54
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérem, csak értelmes kérdéseket tegyenek fel.

Hát mit nem lehet érteni ezen?? A kérdés ostoba, bárkinek bármilyen nemű, méretű kutyája lehet. Az én édesapámnak egy lány pulija volt és imádta. A szomszédban a középkorú párnak 2 lány törpetacskója van, de nem érzem ettől kevésbé férfinak a szomszédom.

De ha a kutya csak faroknövelőnek kell, akkor inkább ne legyen. Hány nyomorékot látni nagytestű, neveletlen, Cézár/Gyilkos/Fickó nevű és nem ivartalanított kannal! Csak az állatot lehet sajnálni, mármint a négylábú állatot

2018. szept. 26. 18:59
 7/27 anonim ***** válasza:
97%

Nekem meg az hogy érző szívű, gondolkodni képes ember - mindegy hogy nő vagy férfi - nem vesz mopszot, franciabulldogot, angol bulldogot, show vonalas dpt köhögő német juhászt és egyéb zsákutca fajtákat, nem kínoz állatot, nem hízlalja mint disznót, nem vesz szaporítótól, nem neveli félre, nem kanapé állatvédő, nem szaporít, nem tartja felelőtlenül az állatát...

A férjem mikor megismertem is hörcsögöt tartott. Most van egy asztal méretű terra a nappaliban a hörcsögnek, meg két fele akkora. Mindketten imádjuk őket.

A kérdésed egyébkén abszolút baromság. Most komolyan: megismered álmaid párját, fantasztikus időt töltetek együtt, nagyon szereted. De megtudod hogy szuka kutyája van és szakítás közben hozzávágod hogy "tampont ne adjak?"

Mennyire életszerű?

2018. szept. 26. 18:59
 8/27 A kérdező kommentje:
Mi?
2018. szept. 26. 19:05
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem:

Ha egy embernek XY kromoszómája van, akkor az igazi férfi.

Továbbá:

Ha ennek az igazi férfinak van önbizalma, önbecsülése, úgy gondolja, ér annyit az életben, hogy önmaga miatt is egy tökös legény legyen, határozott, céltudatos, megingathatatlan jellem,

akkor nincs szüksége arra, hogy minden eszközzel bizonygassa a környezetének, hogy ő márpedig mekkora macsó!

Egy igazi férfi, ezt hajszál pontosan tudja magáról!

Nincs szüksége faroknövelő bmw-re, akkor is, ha 40 éves németből behozott roncs, mindegy, csak bmw legyen, mert a szétrohadt alvázon abból lógnak ki a tökei, és csak így tudja elhitetni mindenkivel, hogy ő férfiból van.

Nincs szüksége izompólóra a 22-es bicepszére, meg "pi-bú kutyára" szöges nyakörvvel.

Egy igazi férfi szerintem attól a férfias önbizalomtól , és magától értetődő domináns személyiségtől lesz igazi férfi, hogy megengedheti magának (mert meg tudja engedni) hogy beüljön mondjuk egy ford fiestába, vagy egy swiftbe.

Vagy mondjuk gondolkodás nélkül tarthat szuka kutyát, sőt, még szuka csivavát is, mert van annyira erősz személyisége, hogy pontosan tudja, hogy ez semmit nem fog számítani.

A látens , vagy titkolt homárok szoktak így gondolkozni, hogy minden eszközzel próbálják leplezni magukat.

Szánalom, hogy ilyen 1 bites szinten áll valaki.

2018. szept. 26. 19:46
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi férfinak vele született pénisze van, ha ez a szerv az évek során műtét álltal került a helyére akkor beszélhetümk ,,hamis,, férfiról. A kutya neme nem változtat a férfi nemén, viselkedésén. Ha a viselkedésed nem férfias azon egy pitbull sem tud változtatni, amúgy egy csivava vagy egy yorki sokszor keményebb mint egy kaukázusi. Nem kell a kistestű kutyákat leszólni, elég sok köztük a nehezen kezelhető terrier, sőt őrzővédőnek tenyésztet is pl csivava. Nő vagyok és egy kan rotim van. Akkor most hamis nő vagyok vagy igazi férfi?
2018. szept. 26. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!