Egy igazi férfinek csak kan kutyája van, vagy nőstényt is vehet?
Nem, szerintem minden férfi akinek nőstény kutyája van ál-férfi és ki kell vonni a tenyésztésből!
Szarkazmust és viccet félretéve, természetesen inkább a te fejeddel van baj ha azt hiszed hogy férfinak csak kan és csak izomkutyája lehet minimum 20 kg-s testtömeggel. Na, pont te nem lennél igazi férfi a szememben ha ezt így benyögöd nekem. :D
Egy Igazi Férfi nem sopánkodik attól, hogy akár egy csivava szuka kerül a háztartásába.
Egy Éretlen Kisfiú talán úgy gondolja, hogy "fúj, csivava, tele van lánybacikkal" és a nőstény kutya nem illik hozzá.
Egy Igazi FérfinAk (nem férfinek :) ) olyan kutyája van, amilyent csak akar, amennyiben passzol az életstílusához, és képes megfelelően gondját viselni.
Legyen az egy szuka pincsi, egy kan yorki, vagy bármilyen kutya.
Nem az határozza meg a farka méretét.
Exemnek volt egy szuka Yorkija. Pasi volt és igazi falkavezér. És kedves kérdező, én lány vagyok, Ő pedig nem meleg, most is barátnője van.
Légyszi, hagyd a trollkodádt. Ha meg tényleg ilyen hülye vagy inkább menj máshova, ne itt fertőzd az emberiséget.
Nem, Kérdező, még mindig nem a kutya befolyásolja, hogy mekkora a farkad.
Hetero, "nők bálványa" hímállat férfi is sétáltathat nőstény csivavát, yorkit (akkor is, ha nem a barátnőjének tesz szívességet, hanem az övé a kutya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!