Tegnap elhoztuk a kennelből a várva várt csivavámat (törzskönyvezett), de azt mondták, hogy majd utánam küldik achippel eggyütt, Most nem tudom átvertek? (tapasztalatokat)
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 21:18
11/21 A kérdező kommentje:
Miért Te ki vagy?(Kedves Székesfehérvárról kérdező)??
2010. jún. 22. 22:41
12/21 anonim válasza:
Nem székesfehérvári vagyok, de van székesfehérvári kennelből kutyusom, s nálunk ugyanez volt, s megkaptam a törzskönyvet postán, semmi átverés, gond nem volt. Ezért kérdeztelek, mert beugrott, hogy lehet ugyanarra a kennelre gondolunk, a akkor nyugi, meg fogod kapni. Valószinüleg azután lesznek akkor a kutyusok törzskönyveztettve, mikorra minden kutyusnak meglesz a gazdija s kiderül melyiknek kell a tk, melyiknek nem. Egyszerre, az egész alomra szokták kikérni.
13/21 timido válasza:
nekem is azt mondták, hogy majd postán küldik. de nem székesfehérváriak. és minek hazudnának.. tenyésztők. én belementem. és meg is fogom kapni a tk-t.
14/21 A kérdező kommentje:
Jaj de jó,akkor megnyugodtam,csak mert az előző válaszolók nagyon megíjesztettek.
Köszi!:)
2010. jún. 23. 10:40
15/21 A kérdező kommentje:
Ó, még megkérdezhetnék annyit,hogy neked/tek
mennyi idő alatt küldték ki.
legalább egy kb. időmennyiséget! Légyszi!
Mert nekem azt mondták,hogy mindig változó,
de olyan 2-3 hónap.
2010. jún. 23. 10:53
16/21 A kérdező kommentje:
Ja,sajnos elfelejtettem megnézni a szülők papírjait
(idegességembe, mert apukám sürgetett hogy: "Menjünk már!")
amúgy 80.000Ft-ért vettem.
2010. jún. 23. 10:57
17/21 A kérdező kommentje:
Ja, a kennel nevet is elfelejtettem megnézni.
2010. jún. 23. 10:59
18/21 anonim válasza:
December elején hoztuk el a kutyus, 4 kölyök volt az alomban, mienk talált másodikként gazdira. Utána ment el a többi kölyök s a törzskönyv január vége fele érkezett meg. Szóval igen, reális amit mondtak, szal nyugi szerintem;) Mondjuk én tartottam/tartom a Tenyésztővel a kapcsolatot, de Ti is biztos cseréltetek elérhetőséget, úgyhogy úgyis fognak szólni ha megvannak a tk-k s kérnek majd címet hova küldjék. De ha neked is megvan az elérhetőségük akkor Te is majd nyugodtan rákérdezhetsz idővel, nem fogják tolakodásnak venni. Sok örömet a kuytushoz!
19/21 anonim válasza:
kennel nevet hogy lehet elfelejteni megnézni? :-o csak beugrottatok valakihez otthagytatok 80 ezret és kész? szerződés van? vagy legalább átvételi elismervény a pénzről?
20/21 A kérdező kommentje:
Igen van adásvételi szerződés.
am tudom mi a kennel neve:little peppers kennel
csak gondolom a kennel névről van valami bizonylat.
és ezt felejtettem megnézni.
2010. jún. 23. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!