Cavalier King Charles spániel kutyust szeretnék. Ajánlanátok kenneleket? Személyes tapasztalatokat is szívesen hallgatnék.
Köszönöm a válaszokat! :)
Theia, neked van tapasztalatod az általad említett kennelekkel kapcsolatban?
Kedves utolsó válaszoló, esetleg Neked? :)
Szia!!
Nekem maga a kutyárol van tapasztalatom...unokatesómnak van ugyan ilyene, de ő nagyon buta kutya, ahhoz képest h 3 éves lesz 2 hónap múlva....Igazábol nekem nem jött be a fajta, mert nagyon izgága kutya, ugatós, és télen nem szabad kint hagyni, mert hamar megfázik.
Etől függetlenül én életemben azt az egy Cavaliert láttam, de lehet h csak azért ilyen buta mert nem foglalakoznak vele...Önmagában dícsérik a fajtát, de nem sok embernek van (panelban sem...)
3. válaszoló vagyok
Hát nekem nincsen vele tapasztalatom egyikel sem. Csak ha majd lesz elég pénzem akkor e közül a 2 kennel közül választok majd. De amelyik kennel tetszik írj nekik e-mailt és ott kédezhetsz bővebben vagy hívd fel őket.
20:43 vagyok újra
Ha érdekel az én pici tündérem itt találsz róla képeket:
Köszönöm szépen.
Én is úgy hallottam inkább, hogy nem buta, sőt... Nagyon-nagyon okosak, nyugodtak, és imádják a gyerekeket. Utolsó válaszoló, tündéri a kutyusod. ő honnan származik? Ő még kölyök most, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!