Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorkie lakásba való, igaz?

A yorkie lakásba való, igaz?

Figyelt kérdés
Szeretnénk (illetve én) egy kiskutyát. Mivel lakásban lakunk, csak a yorkie jöhet szóba (csivavákat nem szeretem, a westie meg nekem már nagy ahhoz, hogy lakásban éljen). Mi az az ár, ami alatt valószínű szaporító az eladó? Mert olyantól nem szeretnék venni, csakis megbízható, tiszta helyről. A fő kérdésem, hogy mind a ketten 8 órában dolgozunk a férjemmel, fél8kor elmegyünk és fél5re érünk 4 nap haza (pénteken 2re). Ezt bírja egy kutyus egyedül? Karácsonyra szeretném, igaziból a 2 éves kislányomnak, imádja az állatokat. Szóval az első 1-2 hétben 0-24 felügyelettel lenne, de utána sajnos dolgozni kell. Lehet egy ilyen kutyust alomra szoktatni? Cicánk volt, ő almos volt, a wc-be járt okosan. Ezt egy kutya is meg tudja tanulni? Természetesen le is mennénk minden nap sétálni.
2018. szept. 6. 10:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%

Ó, de kár. :(

Akkor talán a másik yorkie-s csoportban próbálj érdeklődni, vagy egyéb alapítványoknál, menhelyeknél. Rengeteg nagyon ari kisméretű kutyus van országszerte.

Drukkolok. :)

2018. szept. 7. 20:46
 22/22 anonim ***** válasza:
79%

Én sem tartom jó ötletnek a yorkit, de bármilyen más kutyát sem.

Elmondom, mivel jár egy benti kölyökkutya. Mi mi dkstten itrhonrol dolgozunk, tehát ideálisak a feltételek, de igy is:

- napi 4 séta (már, mert mig kicsi volt, volt hogy 1szer rohantam le vele, mikor láttam, hogy szaglászott)

- napi takaritás - porszívó (igen. A kutya szőre hullik, ez van ) )

- heti 2 nap kutyasuli

- napi min 1-2 ora játék és tanulás a sétán felül

- tavasszal/ősszel minden egyes séta után tappancs és poci mosás (mert esős, nyirkos az idő), utána hjszárító, hogy meg nem fázzon

Éjszakai felkelés, ha rosszul van, járkál, sír... ismeros???

Igen, jol látod, pont olyan, mint egy gyerek. Szeretnél teljes állással bevállalni még egy gyereket? Mert ha normálisan akarsz vele foglalkozni, akkor ez pont olyan. Rengeteg törődést, fogyelemr igényel. Szerintem ne legyen ilyen kisgyerek mellett kutyád, mert nem lesz rá idő. Es a gyerek is még tul kicsi, ráér kutyázni, ha nagyobb lesz.

2018. szept. 7. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!