Yorkie kiesett a kezembol nyuszitett, de utana jatszott, lehet valami baja? (6 hetes)
Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 16:06
2/15 A kérdező kommentje:
Hogy hogy mit keres?! Olvass utana 6-12 hetes kor kozt lehet elhozni oket..
2018. aug. 30. 16:08
3/15 anonim válasza:
Törvény szerint 8 hetes kor után...
4/15 A kérdező kommentje:
Rendben van, en elhoztam 6 hetesen!! Nem is ezt kerdeztem, szoval arra vagyok kivancsi hogy lehet e valami baja?!
2018. aug. 30. 16:14
5/15 anonim válasza:
Az eséstől nem valószínű, de azért figyeld. A nagyobb veszély abból ered, hogy szaporítótól vettél divatfajtát, és nem tudhatod milyen idegrendszeri vagy egyéb betegséget örökölt :(
6/15 anonim válasza:
Olvass utána, törvény tiltja, hogy 8 hetes kora előtt elhozzák. Tehát szaporítótól vettél kutyát. Ebben az esetben az nem Yorki, hanem valami random szapis keverék, így semmit nem tudunk biztosra mondani.
7/15 anonim válasza:
Mivel minimum 1,5 méterről esett le, simán lehet baja, ami csak később jön elő.
Pont annyira, mintha egy csecsemőt dobnál le ilyen magasságból.
De mi értelme a kérdésednek?
Egyikünk sem látta, most sem látja és nem vagyunk állatorvosok.
(A többit elmondták előttem.)
8/15 anonim válasza:
Simán lehe baja.
Olyan is, ami később jön elő.
9/15 anonim válasza:
Neked is aztán kellett egy szaporitós divatfajta akit ráadásul ledobálsz, mert képtelen vagy még arra is, hogy értelmesen megfogd. Idióta.
10/15 anonim válasza:
Lehet baja, és az is lehet, hogy nem lesz.
Mégis milyen választ vársz erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!