Károsodik a kutya látása, ha túl hosszú a szempillája és belelóg folyton a látóterébe?
2018. szept. 5. 16:13
1/10 anonim válasza:
LOL, ilyet én még nem láttam! :D Ez milyen fajtájú? Én biztosan levágnám neki rövidre.
2/10 anonim válasza:
Mi az hogy "ez"?? Mit keresel a kutya témakörben, ha egy cocker spánielt nem ismersz meg?
Kérdező, a legtöbb spaninak ilyen hosszúak a pillái, bár még nem láttam lefele hajlót :) Szerintem lehet érdemes lenne levágni neki, ha ennyire belelóg a szemébe.
3/10 anonim válasza:
Hát a cocker spánielnek egyáltalán nem ilyen a szemöldöke, ezért kérdeztem, hogy milyen fajta (keverék-e)?
4/10 anonim válasza:
Igen. De ez biztos a pillája, nem lehet, hogy a szőre van odafésülve és levágva????
5/10 A kérdező kommentje:
Törzskönyve nincs, de gyakorlatilag fajtiszta angol cocker, mindkét szülőjét láttam, akik törzskönyvesek voltak.
Nem, az tényleg a pillája, amikor rövid a szőre mégjobban láttszik :D.
2018. szept. 5. 16:51
7/10 anonim válasza:
A kutyakozmetikus nem vágott belőle, amikor nyírta a kutyát? Mert az én kutyámnak (közép schnauzer) is óriási a szempillája, kb 5 cm, és tavaly nyár elején a kozmetikus levágta neki kb 1-1,5 cm-re, mert nem figyelt oda. Idén szóltam neki, de idén is vágott belőle jelentősen, és most már neki sem úgy nő, ahogy eddig, tehát nem oldalra, hanem egy kicsit előre.
8/10 A kérdező kommentje:
Így tél előtt nem szoktam kozmetikushoz vinni, mondjuk ő nem mondta, hogy baj lenne. Szokott belőle vágni, de nem sokat. Vágok belőle magam egy kicsit akkor.
2018. szept. 5. 17:43
9/10 anonim válasza:
Károsodik. És borzalmasan zavarja is a kutyát, a kinézetéről már nem is szólva.
Na, lehet lepontozni engem is kancsó! :))
10/10 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit a véleményéért, :D azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam minél több emberét. Lehet sokan azért pontozzák le a többi válaszolót, mert nem képesek leírni, miért nem értenek egyet velük.
2018. szept. 5. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!