Mit lehet szeretni a kutyákban?
Nem utálom őket, nem is zavarnak, de egyszerűen nem értem miért van néhány ember oda a kutyákért. Elmagyarázná nekem valaki?
(egy ismerősöm pl nem érti mit lehet a kisbabákban szeretni, én ugyanezt nem értem a kutyáknál)
Én erre csak kérdéssel tudok felelni:
Mit nem lehet szeretni bennük? :) Szerintem legtökéletesebb teremtmények ezen a bolygón.
"megharapta a dög a gyereket, és akkor is a kutya pártját fogják. Azért egy gyerek csak fontosabb, egy agresszív korcsnál" Elég gyakran kiderül, hogy a "dögöt" nyaggatta a gyerek vagy a gazdája nem nevelte meg. Anyám befogadott kutyáját folyamatosan csesztették a suliból haza igyekvő, marha agresszív, drága gyermekek, szemetet dobáltak be neki, benyúlkáltak, bottal bökdösték hiába lett rájuk szólva, hogy megharaphatja őket. Amikor rájuk szóltam
simán r-bancozni kezdtek azok a drága gyermekek. Most már sűrű kerítés van, nem tudnak szemétkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!