Hogyan szoktathatom le a kiskutyámat a házi kajáról?
Kaptam egy kb. 6-7 hetes kiskutyát! Ami persze még gondolom szopott! De a gazdája ma mondta hogy ő csontot meg maradékot adott neki, meg a tesvéreinek! S szerintem emiatt nem eszi a Junior Kutyackaját! Mert nincs ehez szokva! Hogy tudom átszoktatni a kutya kajára?
Van előtte száraz táp; alultasakos; Kefír(..állatorvos javasolta a Tej helyett..); víz...
De eggyik sem kell neki!!!
-A házi kosztnál mérgezőbb nincs. Azzal nyírná ki.
-Igen, természetesen ha beteg a kutya, és a halála szélén van, akkor rohanunk vele az orvoshoz.
-Egy kölyöknek ALAP a napi háromszori etetés, különben alultáplált lesz.
-Ha pedig súlyos beteg a kutya, akkor ALAP, hogy otthon kell lenni vele, és ezt hogyan lehet megvalósítani? Igen, ha felmondasz, ez van.
Aki nem hajlandó normális, minőségi száraztáppal etetni, annak ne legyen kutyája. Aki nem hajlandó orvoshoz vinni, annak ne legyen kutyája. A gyerekedet se vinnéd, ha nem enne napok óta? Akinek nincs ideje a napi háromszori etetésre, az vegyen fél éves feletti kutyát, aki pedig semmilyen jellegű áldozatot nem tud hozni a társáért, annak ne legyen kutyája!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!