Hogyan szoktathatom le a kiskutyámat a házi kajáról?
Kaptam egy kb. 6-7 hetes kiskutyát! Ami persze még gondolom szopott! De a gazdája ma mondta hogy ő csontot meg maradékot adott neki, meg a tesvéreinek! S szerintem emiatt nem eszi a Junior Kutyackaját! Mert nincs ehez szokva! Hogy tudom átszoktatni a kutya kajára?
Van előtte száraz táp; alultasakos; Kefír(..állatorvos javasolta a Tej helyett..); víz...
De eggyik sem kell neki!!!
Tegnap óta nem iszik meg eszik! Páran aztcmondták a melwg miatt! Hát nem tudom, próbálkozok!
Eddig csontot.. mwg házi kaja maradékot evett!
Azért nem eszik,mert előtte van!
Sosem hagyunk kutya előtt ételt,így lehet válogatóssá már egy kölyök kutyát is tenni.
Egy nap 3x adj neki enni vagyis írok egy példát. Reggel 7 órakor elé raksz egy kis adag tápot,ugye egy napi mennyiséget kell 3 felé osztani. Ha nem eszi meg 5-10 percen belül kövi etetésnél ismét lerakod legyen ez mondjuk 14:00 óra. Megint 5-10 percig legyen lent. Nem eszik akkor 20:00 órakor is lerakod ugyan így. Amikor fent van sokat kell vele játszani.
Hidd el megfog éhezni.
Tápot áztasd be egy kicsit.
Illetve kefir,konzerv és miegyéb felejtsd el.
Szokjon rá a jó minőségő junior tápra ennyi.
KOnzervet kölyöknek azért sem adnék,mert 80%a víz,tehát semmi tápérteke nincs,mellesleg nem rág így hamar fogkövesedhet, max a szaga miatt egy picit lehet keverni a tápba,de ennyi..
Ha nem iszik akkor viszont baj van, ilyen melegbe bár némelyik kutya étvágytalanná válhat inni isznak!
Ez esetben állatorvos minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!