Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti hogy reagálnátok a helyemben?

Ti hogy reagálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Van 2 gyönyörű keverék kutyám. Egyik fiú, a mások lány. Párommal 4 éve vagyunk együtt. A lányt közösen vettük magunkhoz, talált kutya. A fiú adott volt párom számára hisz ő 6 éves. A lány 2 és fél. Amíg csak a fiú volt, addig párom mindent megtett az egyszem kutyusunkért. A fiú nehezebben kezelhető, de rám 100%osan hallgat. Neki meggyült a gondja vele, amíg a fiú kutyát teljesen magához tudta édesgetni. A lányt mikor találtuk nagyon pici volt, azonnal orvoshoz vittük makk egészséges volt. Kerestük a gazdiját, hátha meglépett valahonnan. Nem jelentkezett, így a nevemre irattam, és mindent megkapott orvosilag, amit kellett + ivartalanítás. Őt ugye együtt neveljük kiskora óta. Sokkal bújósabb, más a természete. Azóta a fiút elhanyagolja a párom. Megjegyzéseket tesz, hogy lassan eszik, lassabban sétál, mert inkább szagolgat stb. Szerintem ez teljesen normális, és természetes. Sajnos a lány kutyáknál fél éve egy komoly betegséget állapítottak meg. Azóta gyógyszert szed, de hálistennek teljesen jól van, rendben van a laborja, és külsőleg is. Élete végéig napi 2x gyógyszert kell szednie. Megszoktuk, belenőttünk a feladatba. A gyógyszert csak én adom a lánynak, én etetem mindkettőjüket, én tanítom folyamatosan őket, én jutalmazom, én játszom velük, én keresem a vitamint a plussz forrást mivel lehet kiegészíteni a táplálkozást, és a lehető legjobbat csakis én biztosítom nekik. Kicsit rossz, hogy ő nem törődik ezzel. Eljön velem a boltba, megnézi ő is mindig, de látszik, hogy nem annyira hatja meg. A lányhoz bújik, simogatja stb. De soha egy alapvető játéknak trükknek nem nézett utána. Egyre jobban zavar, hogy a fiúval kb semmit nem törődik, a lányhoz inkább érzelmileg kötődik, úgy értem, ahogy írtam már, hogy bújik simogatja puszit ad neki.

Én mindkettőt imádom, és próbálom a legeslegjobbat biztosítani. Nem teszek különbséget.

Párom állítása szerint idegesítő a fiú kutya, hogy lassabb kényesebb életet él, de szereti őt is.

Az esti sétánál mindig morog, hogy menjünk már. Engem ez nagyon zavar. Mivel nyár van este lehel jót sétálni, de szerinte elég nekik fél óra. Mindig elhúzom legalább 1 órára, de csak morog.

Otthon nem akar maradni, mert sötétbe ne sétáljak egyedül az 50 kilómmal, mert hiába vagyok kutyákkal "elrabolnak".

Kicsit eldurvultak a helyzetek. Ti mit tennétek?

Az elköltözést terveztük egy családi házba a panelból, de így nem tudom. Az viszont biztos, ha a párommal nem bírjuk tovább a kutyák nálam maradnak. Volt róla szó, hogy elköltözik, azt mondta a lányt viszi. Mondtam neki, hogy sehova, hisz az én nevemen van, én adom neki a gyógyszert, én foglalkozom vele. Szóval, ha akar mehet, de a kutyáim maradnak.

2018. aug. 14. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

"A kérdés, meg a panaszkodás az után került megírásra hogy annyira magáénak érezte a kutyákat hogy egyértelműen kimondta ő a tulajdonosuk."

Igen, egyértelműen kimondta, miután a férje le akart lépni az ő kutyájával!

"Értsd: nem egyformán szereti, de nem foglalkozik egyikkel sem. De azért köszi hogy az értő olvasásra felhívtad a figyelmem. Minden állításod ugyanekora fasság kedves nyolcaska, de hagyom hogy elgondolkozz rajta magad."

Mikor mondtam én bármi olyasmit, hogy foglalkozik bármelyik kutyával? Azt mondtam, hogy az egyiket jobban SZERETI. Azért ugye megvan a különbség? :D De azért köszi, hogy az értő olvasásra felhívtad a figyelmem. Minden állításod ugyanekkora fasság kedves tizeske, de hagyom, hogy elgondolkozz rajta magad. :)

2018. aug. 14. 19:15
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

"Mikor mondtam én bármi olyasmit, hogy foglalkozik bármelyik kutyával? Azt mondtam, hogy az egyiket jobban SZERETI. Azért ugye megvan a különbség? :D"

Ezt te magad írtad ostoba tyúk:

"Nem azon "problémázott", hogy nem foglalkozik a kutyájával, hanem azon, hogy nem egyformán foglalkozik a kettővel."

2018. aug. 14. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Kicsit összemostad a párkapcsolati gondjaidat a kutyás gondjaitokkal. Neked inkább a pároddal van bajod mert ő nem úgy áll a dolgokhoz mint te. Ez valahol normális. Sztem te kicsit már átestél a ló másik oldalára és azt várod h ő is essen veled. Nem baj h törődsz a kutyákkal, sőt, de azért különbséget kell tenni, fontossági sorrend. Ahol nem a párod az első ( ha van gyerek akkor nyilván a gyerek) ott már bajok vannak. Visszatérve a kutyákra, az h a fiú kutyát nem szereti annyira sztem nem gáz, nekünk is 2 kutyánk van, egyiket jobban szeretem. És? A másikat is szeretem de nem annyira. Ő meg mindkettőt szereti. Sőt, nálunk a párom az aki folyton tömi vitaminokkal őket, meg jobban utánajár a dolgoknak, mégsem csesztet csak mert ez a téma engem annyira nem érdekel. Először gondold át a párkapcsolatodat, alapból minden rendben van e? Így tényleg nincs értelme kertes házba költözni.
2018. aug. 15. 08:55
 14/16 anonim ***** válasza:
7%

[link]

Na, ki is az ostoba? ;)

2018. aug. 15. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
4%

Továbbra is te vagy a butuska. Már a szinonima se olyan amit egy az egyben lehet használni egy másik szó helyett, lévén a jelentésük nem megegyezik, csak hasonló. Egy hozzám hasonló olvasott ember számára már ezek a különbségek is ordítóan nagyok. De azt már csak mellékesen jegyzem meg hogy amit a foglalkozik szó szinonimájaként gondoltál az nincs is a felsorolásban.

Amit a csökött értelmi képességeiddel nem tudsz összerakni az az, hogy mi különbség aközött hogy valaki munkát fektet be a kutyanevelésbe és hogy valaki ennek a munkának a gyümölcsét élvezi.

2018. aug. 16. 08:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Továbbra is te vagy a butuska. Én nem használtam semmit semmi "helyett", és de, ott van benne, nézd csak meg, te olvasott ember. :) Amit a csökött értelmi képességeiddel nem tudsz összerakni, az az, hogy mi a különbség aközött, hogy valaki munkát fektet a kutyanevelésbe és hogy valaki semmibe veszi azt. ;)
2018. aug. 16. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!