Mit kezdjek a szomszéd kutyájával?
#5: Szólt már a szomszédnak, nem javult a helyzet. Ha amúgy értelmes ember a szomszéd, akkor még lehet próbálkozni azzal, hogy párszor mondja neki. Ha nem, reménytelen. Feljelentheti a jegyzőnél, de a jegyző, ha valamiért foglalkozik is vele, sokára lesz eredménye, szóval ugyanúgy nem tud aludni. Szólhat az állatvédőknek, de ők nem hatóság, amíg nem 1 méteres láncon, éhen-szomjan tartja a kutyákat, addig esélytelen, hogy bármi legyen, szóval nem tud aludni. Erre írtam, hogy vegyen füldugót, mert az legalább gyors megoldás.
Analógia: Felénk van néhány megrögzött műanyagégető. Az egyikkel beszéltem (szomszéd), de nem igazán javult a helyzet. Ha égetnek, becsukom az ablakot, leszedem kint a ruhát. Mondhatnám, hogy ők a bűz okozói, miért én dolgozzak, de attól még a mi lakásunk, ruháink lesznek büdösek. Akkor meg miért gond, ha gyors megoldásnak az ablakot és a füldugót javaslom?
Ha szerinted bármilyen állatnak elég 20 négyzetméteren rohadni, akkor nyugodtan kipróbálhatnád te is. Elég lenne? :) És te még nem is vagy kutya.
"Miért kéne örülnöm annak hogy nem zárják el oda esténként? Mert így legalább kialvatlan vagyok a munkahelyemen?"
Nem, mert így legalább a gazdája nem teszi tönkre a kutyáját a te hisztid miatt.
Éjszakára miért ne lenne elég neki? Ha te olyan dagadt vagy hogy neked az nem elég az a te bajod.
Hiszti? Szívből kívánom hogy te se tudj napi 5 óránál többet aludni. Akkor majd meg tudod hogy milyen is az mikor még életed vizsgájára is kell készülnöd.
Meg arra is kíváncsi lennék hogy ahhoz mit szólnál ha a kutya a te hézad falában tenne kárt, mert a kutya állandóan a te faladra támaszkodik ha hall valami zajt az ablakon keresztül. Elárulom, hogy minimum 100 ezres kárrol beszélünk.
Meg az is érdekes, hogy az én keverék kutyámmal semmi ilyen gond nincs. Nem is tesz kárt más tulajdonában és nem is zavar senkit ha ugat. Ha mégis ugat kimegyek hozzá, hogy mi a gond. Tudod a szomszéd üit tesz ha a kutyája ugat hajnali 4kor? Az égvilágon kivül semmit. Csak azt hallom hogy napközben hogyan szidja, meg sokszor meg is veri.( amit amúgy bizonyítani se tudok az állatvédőknek)
De tudod mit? Ne is válaszolj az eddigi hozzászólásaid alapján ugyis a kutyának meg a gazdának fogsz igazat adni. Te is olyan lehetsz mint az a sok elvakult állatvédő, akik szerint a kutyák élete fontosabb mint egy ujszülött gyermeké. Metz, hogy az ember eredendően gonosz, bezzeg az állat olyan kis aranyos cuki pofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!