Mindig hány a kutyám ha a szomszéd kutyájával játszik. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Öt hónapos (angol) bulldogom mindig hány ha a szomszéd öt éves bulldogjával játszani kezd. Már az első pillanattól hallani azt a jellegzetes hörgő hangot ahogy öklendezik. Azért furcsa mert ha más kutyával játszik, soha nem szokott hányni. Van hasonló tapasztalata valakinek?2015. ápr. 23. 09:22
1/7 anonim válasza:
Eszik előtte?
Van elég víz neki, ha kifárad, tudjon inni?
Milyen színű a hányás? Habos-sárgás? (az savprobléma)
És ha egyedül ugrabugrál a kutyád, vagy te játszol vele, akkor is rosszul van?
2/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy nagyon beidegeli,bestresszeli magát ?
3/7 A kérdező kommentje:
Volt hogy evett előtte, volt hogy már jó pár órával evés után történt... Víz, hát van ott víz, de csak 25 percnyi időtartamról van szó általában. Nem habos, kb olyan állapotban jön vissza mint amikor megette. Tehát semmi extra.. Pont az a furcsa, hogy máskor nem szokott, pedig más kutyákkal is vadul azért, meg én is szoktam vele. Nem tudom mennyire számít, de a másik kutya sokszor ledominálja, akár három percenként is végez rajta hágó mozdulatokat. Persze ilyenkor rászólok.
2015. ápr. 23. 12:12
4/7 anonim válasza:
Szerintem pont ezért. Ha csak annál a kutyánál van ez, aki ledominálja akkor ezért.
5/7 the kinologist válasza:
A stressz. Bár nem tudom milyen ivarú a kutyád. Én hanyagolnám a találkozásokat azzal a szomszéd kutyával, mert a kicsi szocializációjában a folytonos ledominálás nyomot fog hagyni!
6/7 A kérdező kommentje:
Az enyém kan és az övé is. Hát igen, azóta nem szeretem arra vinni, csak nehéz mert sétánál mindig elkell mennem arra... Az én kutyám játszani akarna, de a másik csak ritkán megy bele.. Inkább dominál folyton. Köszönöm az eddigi segítséget!
2015. ápr. 27. 16:21
7/7 the kinologist válasza:
Akkpr rüssztel vissza kell passzolni a szomszéd kutyát 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!