Szomszéd kutyájával, illetve a szomszéddal mit lehet ilyenkor kezdeni?
Rosszabb esetben addig addig jártok a jegyző nyakára plusz feljelentés, hogy hidd el, ha nem nagy állatbarát fejbe lövi vagy agyon veri a kutyát. Én inkább segítenék neki megcsinálni a kerítést, hiába nem az én részem, vagy rávenném hogy mondjon le róla, és megpróbálnám menhelyre adni vagy kutyis csoportokban hirdetni.
De a te dolgod ezt eldönteni, mi lenne a legmegfelelőbb döntés a szituációban, te ismered a körülményeket.
húzzatok ki villanypásztort a keritésre. baja nem less tőle, de megijed és egy idő után feladja a szomszédolást.
a legjobb lenne, ha meg lehetne beszélni a szomszéddal, hogy az ő oldalán legyen a villanypásztor.
egy ekkora, neveletlen, szocializálatlan kutya életveszélyes is lehet, tökmindegy h milyen fajta. szerintem ilyen esetben nem szabad a szomszéddal ennyire elnézőnek lenni.
Én acélhálót húztam 50 méteren a kerítés mentén. Az én kutyáim mentek át, de a szomszéd kerítése volt, valami rettenetesen ócska műanyag zöld drótfonatos kerítés, semmit sem ért, az alsó feszítődrót több helyen is elkorhadva. Én jobban féltettem a kutyákat, mint hogy nekiálljak vitatkozni, kinek a dolga megerősíteni.
A helyedben én is félteném a szüleimet. Meg lehet próbálni rávenni, hogy fizesse ki az acélhálót, de nem várnék rá.
Az acélhálónak annyi hátránya lehet, hogy egy mászós kutya remek létrának használhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!