Segítségnyújtásért lecsesztek, mert kutyával voltam?
Sétált előttünk egy nagymama a babakocsis kisunokájával, majd hirtelen a nagymama összecsuklott. A kutyámnak mondtam, hogy üljön le kb 3 méterre az esettől. A pórázt elengedtem (megbízom a kutyámban, mert tudom, hogy nem intézkedik, és nem mozdul, amíg meg nem engedem neki).
A nénihez odamentem nagyon rosszul volt, a baba üvöltve sírt. Mondta, hogy 10 perc és jön a lánya, csak elugrott szandált venni, addig ő vigyázott a kicsire. A néninek adtam vizet, mondta, hogy a babakocsiban alul van (addigra felült a néni, de felállni nem tudott) arra kért, hogy a babát vegyem ki a babakocsiból, és adjam oda neki a cumisüveget. Közben hívtam a mentőket babával a karomon. (A kutyám mozdulatlanul figyelte mi történik). Az anyuka előbb odaért, mint a mentő, majd elkezdett velem üvölteni, mert látta a kutyámat, hogy mégis hogy mertem kutyás kézzel a gyerekhez nyúlni. Még én kértem elnézést, és mondtam neki, hogy éppen kutyát sétáltattam, amikor az anyukája összecsuklott, és már a mentők is úton vannak, és, hogy az anyukája kért meg, hogy adjak neki is vizet, a pici nagyon sírt, és, hogy neki is adjak. A nő háborgott, hogy jó, de nem szabad a gyerekhez koszos kézzel nyúlni. Mondtam neki, hogy a kutyám nem koszos, és segíteni akartam, és úgy érzem meg is tettem. Azt mondta ne várjam meg a mentőt, hanem menjek a kutyámmal arrébb. Így tettem. Elköszöntem, felemeltem a kutyám pórázát, és annyit mondtam neki, hogy mehetsz. Hátra néztem a nő csak nézett minket.
Ekkora baj, hogy a néni kérésére a kisbabát próbáltam megnyugtatni, és kivettem a babakocsiból?
Ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
(A néni szédült, azért nem állt fel csak ült a földön)
Kár volt feltennem a kérdést.
A bolttól nem messze ment volna a néni, mert itt van egy kis park, amit megbeszéltek a néni állítása szerint.
A történetet én láttam, én éltem át.
A kisbabát azért vettem ki a néni kérésére, mert nem akartam, hogy a nagy melegtől innivaló nélkül tovább sírjon.
Közben hívtam a mentőt.
Ennyi történt. Az anyuka hamar megjött, nem tudom pontosan melyik boltba ment be, nem tudom mennyi ideje ment be, csak annyit láttam, hogy oda kell mennem segíteni.
Én sem nyúlnék magamtól idegen gyerekhez, hisz nincs hozzá jogom.
És azért, mert valaki kiírta, hogy ugatós a kutyája a gyerekekkel szemben nem értem, hogy függ össze az általam feltett kérdéssel. Teljesen más jelleme van az ő kutyáknak, meg az egyémnek.
Azért, mert a stílusunk hasonlít? Elnézést egy nyelvet használunk, ha jobban beleásnád magad, akkor biztos találnál még "kitalált" kérdést, akivel hasonló a stílusom.
Sajnos a kérdést nem tudom törölni, de megbántam, hogy véleményt kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!