Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jogosan bosszankod...

Szerintetek jogosan bosszankodtam?

Figyelt kérdés

Tegnap is extra meleg volt, így a kutyám reggel volt lent egy nagyobbat sétálni, délben 10 perc után (pisi, nagy wc után) fordult is meg, hogy menni akar haza. Megértettem, hisz forróság van. Vacsora előtt szintén 10 perc és már indult haza. Este 10 (3órával a vacsora után) szokott egy nagyot sétálni nyáron. Erre esti séta előtt 3 percel elkezdett szakadni az eső. Vártam, a kutya türelmetlenkedett, hogy idő van. Fél órás késéssel lementünk az esőben.. 10 percre..

Nappal nem lehet sétálni, este esik eső. Jó persze kibír egy napot, amikor kevés a séta, de én bosszankodtam..sajnáltam, hogy nem tudtam teljesíteni az igényeit. Párom nem értette, hogy miért ment fel a pumpa. Én egyszerűen sajnálom,főleg, hogy panelban lakunk.

Ti ilyenkor hogy oldjátok meg?

2018. júl. 27. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Panelban lakok. Esőben felveszem az esős cuccot és ugyanúgy kimegyek a kutyával. Az én kutyámnak teljesen mindegy esik-süt-fúj.
2018. júl. 27. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Nálatok legalább este esik az eső! Örülj neki, nálunk akkora aszály van, hogy minden pusztul.

Amúgy meg a nyár közepén az eső nem akkora nagy dolog. A kutyust zavarja? Mert az enyémet pl nem, esőben is békésen sétálgat. Én meg esernyővel utána.

2018. júl. 27. 09:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Veseproblémás, és nem akarom, hogy megfázzon.

De amúgy ő sem lelkesedik az esőért. Pisil, és szalad haza.

2018. júl. 27. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Én utálok esőben sétálni, a kutyát viszont nem zavarja így ilyenkor is lemegyünk. Van kapucnis esőállódzsekim, abban slattyogok meg egy flip flop papucsba, mert a cipő úgyis beázna. Elég viccesen szoktam kinézni az biztos :) Mikor hazaérünk a saját törölközőjével szárazra törlöm.
2018. júl. 27. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha jól értem olyasmin álltál neki kattogni amin nem tudtál változtatni. Ennek mi értelme? Azt hittem legalább valami olyat olvasok majd, hogy ugat a szomszéd kutyája vagy nektek ment egy kóbor az utcán, de... "dühös voltam, mert esett az eső"? Nagyobb gondod nincs az életben?

Esőkabát, kutyára esőruha, pisi aztán irány haza. Nincs cukorból, ennyitől nem fog elolvadni, sőt megfázni sem, másnap meg majd sétáltok egy nagyot.

2018. júl. 27. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Mi igaz kertes házban lakunk 6kutyival,de a séta akkor se marad el, ha esik. Kapucnis esőkabi, meg egy papucs xdd eleg hulyenek szoktak nezni az emberek, h en itt zuhogo esobe setalok a 6kutyaval papucsba xdd de ők imádják az esőt, elszoktunk menni a patakhoz és abba szoktak rohangálni, és ez valamiért esőben még izgalmasabb, utána ásnak egy kicsit, és nyakig sárosan haza megyünj xdd aztán jön a fürdés és az őrültködés utána xdd
2018. júl. 27. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

AZ én kutyám nem szereti sem az esőt, se a nagy meleget. Esőben is leviszem, kiskabát, nekem pedig egy decathlonos esődzseki. HA meg elázik az eb, hát van törölköző.

Nem kell ezt ennyire túlreagálni, nálam is a kutyám érti, hogy miért van kevés séta aznap, hiszen mondom, se az eső, se a meleg nem nagy barátja.

2018. júl. 27. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kutyád nem szereti az esőt, és utál esőben sétálni, akkor tök feleslegesen bosszankodsz ezen. Játsszál vele inkább otthon a lakásban egy jót, adj neki feladatokat, ami agyilag lefárasztja. Így simán ki lehet bírni egy-egy esős napot, amikor nincs hosszú séta. Majd másnap ha száraz idő lesz, akkor lehet újra fárasztani fizikailag is. Egyébként vannak olyan otthon is végezhető gyakorlatok, amik fizikailag is fárasztják, javaslom keress rá pl. Kárpáti Dalma szobában gyakorlós videóira youtube-on.
2018. júl. 27. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Én kutyám sem szereti az esőt,de ha séta idő van lemegyünk a ház elé ahol sok a fa, így kevésbé érezzük az esőt, pisil,kakil,megyünk fel. Nem kell ezen problémázni.

Nyár van nem fog megfázni a kutyád ha 5-10 percet lent vagytok.

2018. júl. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!