Szerintetek jogosan bosszankodtam?
Tegnap is extra meleg volt, így a kutyám reggel volt lent egy nagyobbat sétálni, délben 10 perc után (pisi, nagy wc után) fordult is meg, hogy menni akar haza. Megértettem, hisz forróság van. Vacsora előtt szintén 10 perc és már indult haza. Este 10 (3órával a vacsora után) szokott egy nagyot sétálni nyáron. Erre esti séta előtt 3 percel elkezdett szakadni az eső. Vártam, a kutya türelmetlenkedett, hogy idő van. Fél órás késéssel lementünk az esőben.. 10 percre..
Nappal nem lehet sétálni, este esik eső. Jó persze kibír egy napot, amikor kevés a séta, de én bosszankodtam..sajnáltam, hogy nem tudtam teljesíteni az igényeit. Párom nem értette, hogy miért ment fel a pumpa. Én egyszerűen sajnálom,főleg, hogy panelban lakunk.
Ti ilyenkor hogy oldjátok meg?
Nálatok legalább este esik az eső! Örülj neki, nálunk akkora aszály van, hogy minden pusztul.
Amúgy meg a nyár közepén az eső nem akkora nagy dolog. A kutyust zavarja? Mert az enyémet pl nem, esőben is békésen sétálgat. Én meg esernyővel utána.
Veseproblémás, és nem akarom, hogy megfázzon.
De amúgy ő sem lelkesedik az esőért. Pisil, és szalad haza.
Ha jól értem olyasmin álltál neki kattogni amin nem tudtál változtatni. Ennek mi értelme? Azt hittem legalább valami olyat olvasok majd, hogy ugat a szomszéd kutyája vagy nektek ment egy kóbor az utcán, de... "dühös voltam, mert esett az eső"? Nagyobb gondod nincs az életben?
Esőkabát, kutyára esőruha, pisi aztán irány haza. Nincs cukorból, ennyitől nem fog elolvadni, sőt megfázni sem, másnap meg majd sétáltok egy nagyot.
AZ én kutyám nem szereti sem az esőt, se a nagy meleget. Esőben is leviszem, kiskabát, nekem pedig egy decathlonos esődzseki. HA meg elázik az eb, hát van törölköző.
Nem kell ezt ennyire túlreagálni, nálam is a kutyám érti, hogy miért van kevés séta aznap, hiszen mondom, se az eső, se a meleg nem nagy barátja.
Én kutyám sem szereti az esőt,de ha séta idő van lemegyünk a ház elé ahol sok a fa, így kevésbé érezzük az esőt, pisil,kakil,megyünk fel. Nem kell ezen problémázni.
Nyár van nem fog megfázni a kutyád ha 5-10 percet lent vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!