Jogosan figyelmeztette a vendégemet a kutyám?
Figyelt kérdés
Haverom átjött és csokit zabált a kutyám előtt. Pitiztetni akarta meg szívatta. Szája elé rakta a csokit, aztán megette. Amikor a csoki elfogyott, természetesen sértődötten a helyére ment. Haverom jókat röhögött, és jó kedvében odament a kutyámhoz, és megakarta simogatni vagy mit tudom én mit akart csinálni (nem voltam kint), és a lényeg hogy a kutyám odanyúlt a fogával a kezéhez, annyit csinált csak hogy a fogát odaérintette. Semmi nyoma nem maradt persze.2016. febr. 22. 12:04
1/10 anonim válasza:
Szerintem megérdemelte. Már csak azt nem értem, hogy minek barátkozol ilyen taplókkal, plusz minek hagyod, hogy szívassa a kutyád? Naaaa?!?!
2/10 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ne csesztesse. Egyébként úgy gondolom hogy a kutyának is vannak érzései és teljes mértékben joga van ahhoz hogy arányosan kiálljon magáért. Egyébként nem egy kis kutya hogy pátyolgassam.
2016. febr. 22. 12:11
3/10 anonim válasza:
Úgy vágtam volna ki, mint macskát szrni... mármint a kedves "haverodat". Megérdemelte, amit kapott a kutyától.
4/10 anonim válasza:
szerintem sem kellene, hogy így bánnyon a kutyáddal. És ha véletlenül kikapja a kezéből a csokit és megeszi? Mehettél volna orvoshoz. Szerintem hanyagold ezt a haverodat.
5/10 anonim válasza:
Még mindig jobb a pitiztetés, mintha adott volna neki.
Ez a kutya részéről egy "Menj má a fszomba"- gesztus volt, hiszen piszkálták a saját helyén.
Nem is kell pátyolgatni, a zsebcirkálókat sem. :)
6/10 anonim válasza:
Azért túlzásba sem kell vinni ezt a csokiféltést, egy kockától nem esik kómába egy nagytestű, vagy akár közepes kutya... -.-
Nem kell neki adni, mert rohasztja a fogait, hosszútávon elhízást okoz. Csak nagy mennyiségben halálos.
7/10 A kérdező kommentje:
Kaukázusi-Sarplaninac, nem érzékeny a gyomra, szokott kapni főtt ételt is, természetesen mindenféle fűszer nélkül.
2016. febr. 22. 12:27
9/10 anonim válasza:
Jogosan. Annál is inkább, mert te nem voltál ott, nem számíthatott rá, hogy majd a falkavezér elintézi, hát elintézte ő maga. Haverod most megtanulta tisztelni az állatokat?
10/10 anonim válasza:
egyrészt egyetértek az előttem szólókkal, én nem hagytam volna a haveromat, hogy a kutyát ugráltassa, viszont nálam alapszabály, hogy a kutyáim nem támadhatnak emberre semmilyen körülmények között, mert az már nem lesz olyan vicces, ha valakit meg is harap(egy másik alkalommal), mikor az illető tényleg nem idegesítette semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!