Szerintetek jogosan akadt ki a nő?
Sziasztok!
Egy hónapja van nálunk a kutyusunk, kis testű, 5,5 kg. Már szépen jön póráz nélkül, de a nagyobb kutyáktól fél, így általában, ha szembejön egy másik kutya, visszatesszük a pórázra.
Tegnap jött szembe egy német juhász a gazdájával (kb. velem egyidős csaj). A miénk pórázon volt, a német juhász pedig odarongyolt, és elkezdte szagolgatni, amit a miénk egy ideig tűrt is, de utána elkezdett bearaszolni mögénk, úgyhogy elindultunk a másik irányba. Közben a csaj folyamatosan szólongatta a kutyáját, az persze le sem tojta. Pár méter után a német juhász utánunk jött, elkezdte körbeugrálni a miénket, akinél itt elszakadt a cérna, odaugrott, és belemart a német juhászba. A csaj meg elkezdett velünk üvöltözni, hogy a "neveletlen dög" mit képzel, és hogy b...szódjunk meg a kutyánkkal együtt.
Én persze visszaugattam, aztán hazaballagtunk. :D
Szerintetek jogos volt? Persze mi is hibásak vagyunk, mert erélyesen ott kellett volna hagynunk a n.j.-t, de azért én úgy gondolom, az ő kutyája sokkal neveletlenebb volt, és talán nem is ártott neki, hogy kapott egyet.
Tőled lett volna jogos, ha felrúgod a nő bunkó kutyáját. Az ilyen elmehet a vérbe, találkoztam én is ilyennel: ordít a kutya után, az szarik rá, jön utánunk és piszkálja a kutyáimat. Nekem 2 staffordom van, ha azok csapnak oda, akkor megy a harcikutyázás meg az anyázás.
Egy neveletlen német juhász nem kellemes társaság, irigylem a te és a kutyád türelmét. :)
Igen, én is így gondoltam.
Nekünk is volt már, hogy parkban elengedtük a kutyusunk (akkor tanítottuk a behívásra), és mikor a jutifali már kezdte elveszíteni a varázsát, "betámadott" egy vizslát (körbeszaglászta és ugrálta). Mire odarohantam, már a földre kushadt, mert a vizsla befenyítette :D, én meg nem győztem bocsánatot kérni. Hál' istennek a vizsla gazdái jó fejek voltak, de eszembe sem jutott volna még elkezdeni hőzöngeni, mikor az én kutyám zaklatta az övékét. Na mindegy.
Imádom az ilyen embereket. Az ő kutyájuk nincs pórázon / nem hallgat a gazdára és ha véletlenül az én pórázon lévő kutyámnak elfogyott a türelme én vagyok a szar gazda..
Nekem rotim van, szájkosár is volt rajta és póráz is, oda jött egy kisebb kutya hozzá, szóltam a gazdájának hogy nem kéne, mert még kicsit tart az idegen kutyaktól és nem véletlenül raktam rá szájkosarat. Nem foglalkozott vele. Az én kutyám meg fejjel odébb lökte a kutyát és utána én lettem a rossz és feljelentéssel fenyegetőzött :D
Szóval ne is foglalkozz ezekkel az emberekkel. És amíg a te kutyád pórázon van, a másik meg szabadon és ne adj isten valami baj történik, a szabadon lévő kutya gazdáját terheli minden költség. (sajnos ez is tapasztalat, az én kutyám húzta a rövidebbet)
Ez mi már!Nehogy már még ő sértődjön meg csak mer a kutyád a sarkára állt!Meg különben is az olyan nagy kutyákat pl. német juhász fogjuk már pórázra!
B@sszus hát ilyen kutyatartókat!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!